Ahojte taká menšia otazka🤦🏼♀️💁🏼♀️
Som 25.4tt posledné týždne mám problém s bruškom a to taký že ked stojím alebo chodím tak je tvrdé mam pocit že strelí a niekedy ma tak taha k spodu ze mam pocit ze musim chodit po 4🙏🏼Som sledovana kôli krčku ktory mi 2lekari namerali na 26mm a 4lekari na 37mm v Pondelok som bola na kontrole s krčkom a všetko je v poriadku som uzavreta a krcok mam na 37mm….No to brusko ma stale trapi uzivam Magnosol 2krat denne pohyby babatka cítim niekedy mi brusko stvrdne aj ked lezim ale to len mam pocit ako keby sa maličké dalo do inej polohy lebo ked stvrdne tak potom malá sa pohne, ked je brusko stvrdnute nemam niejake bolesti len je to taky neprijemny pocit ze sa mi niečo “stahuje”…V stredu mam poradnu tak to určite spomeniem lekárke len ma zaujíma či ste sa niektorá stretla s niečím takým som prvorodička a naozaj so všetkým utekám na pohotvost a vzdy je všetko okej…Môze ist aj o tie “falošné” kontrakcie? Dakujem za vaše rady a odpovede pekný den🙂
No ja mám tiež problém s krckom a aj v predchádzajúcom tehotenstve som mala a aj vtedy a aj teraz ma moja porodnicka vyslovene upozorňovala na tvrdnutie - každé tvrdnutie sú kvazi kontrakcie a vplývajú na krcok. Magnosolv by som neužívala, ma nízku vstrebatelnost keďže ide o oxid formu. Skús zohnať magnezium vo forme bysglicinatu, malatu, orotatu (magnerot)…tie sú oveľa viac vatrebatelnejsie a 3x denne..a kee tvrdne sadli ľahni vylož nohy.
Nie, je to tvrdnutie bruska, ktore je do istej miery fyziologicke (tak 10-15x za den), len nesmie byt pravidelne, ak sa krcok skracuje, vtedy je treba sa setrit. Na zaklade tvojich udajov z vysetreni je ale tvoj krcok v poriadku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@radoslava1666 nie, to nie sú poslickovia. To je proste “len” tvrdnutie brucha