Ahojte mamičky a tehulky, zaujíma ma či je tu niektorá z vás taká, ktorá mala vysoký krvný tlak pred tehotenstvom a bola na to liečená. Ja sa na to liečim už asi 6 rokov, užívam Bisomerck 5mg a práve som zistila, že som asi tehotná, robila som si TT, u dr. som ešte nebola...a neviem či sa mám ozvať gynekológovi alebo zavolať najskôr internistovi a spýtať sa ho čo a ako, lebo teraz naozaj neviem či môžem liek zajtra zobrať alebo nie...máte niektorá nejakú skúsenosť? vypísal vás gynekológ na rizikové alebo ako? Ďakujem
najprv zavolaj internistovi a tak gynekologoviten ti da ,Dopegit nakolko ten už davaju zenam co su tehotne už dlhe roky aspon tak to vysvetlovala mne internistka ja som ho brala tiež a som už 3 mesiace po pôrode a beriem ho stale 😀 držim palce
@martanek79
@vikusik baby tak dnes som volala gyndosovi, objednal ma na buduci piatok tak dufam, ze tam bublinka vydrzi a ze tam doky nieco uvidi 🙂 a bola som u internistu, nedalo mi to, bala som sa, ale pan doktor ma upokojil, povedal, ze mam lieky vysadit ale ak budem citit busenie srdca lebo som to mala posledne dva tyzdne ale len v robote, asi zo stresu, tak si mam dat liek ale nie pravidelne, ze len ak mi bude zle, a nemam sa bat, ze mne ani malemu to neuskodi 🙂 tak uz som kludna...a mam prist ked to budem mat potvrdene od gyn.a nasadi mi nejake lieky pre tehotne 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj,
ja som bola liecena pred otehotnenim. pocas tehotenstva som nic na zaciatku nebrala, ale tlak bol vysoky, tak mi tusim dopegit naordinovali a bola som aj hospitalizovana posledny tyzden...
pre istotu si zavolaj internistovi aj gynekologovi....
drzim palce!!!