Hyperechogénne črevné kľučky

1evusa1
21. sep 2016

Ahojte,boli sme na ultr.v 21.tyzdni a ukazalo nam hyperechogenne crevne klucky.Vsetky ostatne merania boli ok. mate s tym niekto skusenost?

vierocka99
21. sep 2016

Ahoj aj my sme tak mali posielali ma na odber plodovej vody ale odmietla som mam krasnu zdravu 8 mesacnu dcerku 🙂

rica1
21. sep 2016

@1evusa1 nas v prvom tehu tiez takto vystrasil hladala som na nete a bala som sa a vsetko je ok. na sone nam povedal ze to vidi casto boli sme u dr. Grochala v martine je to odbornik

1evusa1
autor
21. sep 2016

@vierocka99 aj ja odmietam odber ..

vierocka99
21. sep 2016

@1evusa1 a kde si bola u dr.Grochalu ja som bola u neho

javi37
21. sep 2016

Aj nas tym vystrasili, az tak, ze som isla 2 dni po poslednom moznom termine na amnio. Maly je zdravy. Nebola si teraz niekedy chora?

1evusa1
autor
21. sep 2016

@vierocka99 my sme boli v kosiciach

1evusa1
autor
21. sep 2016

@javi37 nie, chora som nebola..dufam, ze bude vsetko ok

rica1
22. sep 2016

@1evusa1 urcite bude vsetko ok aj ked mysliet na to budes alenam doktor povedal ze to vidi casto tak sa nastav tak ze vsetko je ok a nestresuj sa 😎

1evusa1
autor
22. sep 2016

@rica1 😉

javi37
22. sep 2016

@1evusa1 Mne bolo povedané, že nález samotné hyperechogénne črevné kľučky, ak sú jediným príznakom, nič neznamenajú. Dôležité je, ak sú pridružené k ostatným príznakom.

1evusa1
autor
22. sep 2016

@javi37 napr.ake priznaky?

javi37
22. sep 2016

@1evusa1 Ja si to už nepamätám presne, ale NT vyšetrenie, kombinovaný screening - mala som zvýšené hcg a papp znížené, či ako to bolo no a samozrejme zvýšený tabuľkový vek matky 🙂.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre