Nájdu sa tu maminky ktorých bábätko malo hydrops a bola mu podaná liečba (transfuzia) ešte v brušku? Pomohla vám liečba?
@77daniela77 20 tt.
@naobedbuduspagety Dcera to mala zaciatkom tehotenstva,dieta sa nevyvijalo dobre,v 12 tyzdni muselo prec.
@77daniela77 viem,že množstvo prípadov končí zle. Mňa skôr zaujíma, či sa to liečbou podarilo zvrátiť alebo je to zbytočné. Dcéra asi liečená nebola, ale aj tak ďakujem za reakciu.
@naobedbuduspagety Lezala s tym v nemocnici v Prahe.Mozno to nie je vzdy o tom istom....
V 24 tt som porodila, bábätku nedávali šancu na prežitie nakoľko tam bolo ešte aj niečo iné 😔 po 9 mesiacoch som ostala opäť tehotná a bábätko bolo zdravé 🙏
@patricka my zatiaľ nemáme žiadne iné pridružené diagnózy len miernu anemiu a hydrops, tekutinu pri pľúcach. Organy sú zatiaľ vyvinuté dobre, ani nijak extrémne nezaostáva v raste. Doktor chce podať transfuziu vraj je tam šanca, že sa stav zvráti, bábätko odpuchne, odsaje sa mu tekutina z hrudníka a dovyvíja sa správne. Len je to všetko o tom že až do pôrodu budem musieť ležať v nemocnici v BA čo je pekelne ďaleko, doma mám už jedno dieťatko a neviem si predstaviť odísť od neho na takú dobu, hlavne keď stav dieťatka v brušku je buď alebo.
@naobedbuduspagety tak je to bud alebo. Ale ja by som o uz ore dieta v 20tt spravila. Mozes zvratit stav. Poznam maminu, co bola takto v Prahe a maju zdrave babo. Akoze narodilo sa predcasne, ale je zdrave. Tiez tam robili aj nemozne. Takze ja by som do toho isla.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@naobedbuduspagety Zalezi v ktorom stadiu tehotenstva plod je.