Prosim vas, hydronefroza 2.stupna v tehotenstve, aktualne zac.33tt? Skusenosti? Moc neg., len stazene mocenie, hlavne ten koniec prudu....a bolesti v noci nie.kazdu ale.sem tam..
dr. povedal ze v takomto tt mi iz nema co urobit, ani poslat do nemocnice v tomto kovodovom case, pijem len blokurimu, mam.spat na opacnej strane...po porode sa to upravi? Hrozia nejake.nasledky? Caka ma 2.sekcia, hrozia nejake komplikacie? Dakujem...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj,
ja som to mala cca v tyzdni ako ty tusim. Nic mi s tym nerobili, volakedy sa davali stenty do mocovodov ale ze uz da to nerobi, neviem.
Kazdopadne, mne kazali spat na opacnej strane (jednu oblicku som mala 1st, druhu 2st), pri bolesti Nospu a polohovat... teda daj sa "nastyri", na kolena, ak ta to tlaci tak na gauc si klakni a laktami sa opri o vrch, proste aby brusko smerovalo dole a trosku ustupil tlak na ten mocovod a mohlo to stiect... parkrat denne na 10minut, ako sa ti bude dat... najviac mi pomohlo pit pravidelne, aby to stihalo postupne odtekat, teda kazdu polhodku som sa napila, nie ze 3h nepijes a potom vypijes 3pohare... vsade som nosila flasku s vodou... a chodit cikat stale, nedrzat.
Po porode uprimne ma ani nikto nekontroloval, az ked som bola na sone kvoli diastaze po skoro roku som sa na to spytala a ze vsetko ok.
Sposobuje to tlak babätka na tvoj mocovod a zle odteka oblicka, po porode by to malo byt ok.
So sekciou neporadim, upozorni na to v nemocke na prvej poradni, urcite budu vediet poradit.
Drzim palce