Baby som zničená už dve noci po sebe som nespala začala som práve 6 tt a snim mi prišli aj nevoľnosti ale nie ranné a poobedne ale nočné to znamená začnú o 1 ráno končia o 7-8 neviem si už pomôcť najhoršie že nič nemôžem do seba dať neviem si vždy pomôcť je to hrozne musím mat ventilátor okno do korán ... takúto bolesť a tak zle som sa nikdy necítila 😭😭😭 co mam urobiť baby dom zúfalá už úplne
@mirkava ja ich mam hrozne cely deň nič pohodička a ako ide večer už bum katastrofa vraj pomáhajú lizatka zázvorové aj čaj tak skúsim kúpiť
No tak ja som mala nevoľnosti a neudržala v sebe ani vodu do 5 mesiaca....od 6 to prestalo...ale myslím,že sú na to lieky povedz dr určite ti dačo dá....ja som bola hlúpa a nepýtala som si....
A myslím,že sú aj lízanky pre tehotné proti nevoľnosti no či pomáhajú neviem ja s nimi skúsenosť nemám
Ano su lieky. ak sa ti neda vydrzat popros lekara.
Ja som tiez mala nevolnosti o 2:00 rano aj ked dali sa vydrzat.. to bol moj uplne prvy tehotensky priznak.
Som si len opakovala ze nevolnost znamena ze tehotenstvo je dobre a tak sa mi trpelo lahsie.
Mne bolo najhorsie ked som mala prazdny zaludok a tak som nosila zo sebou vsade krekry aj na nocnom stoliku som ich mala.
Vydrz... mas to este daleko ale pojde to rychlo. Aj ked s tym spankom sa to vobec polepsit nemusi. To je zevraj priprava na casy ked sa narodi babatko.☹
Ahoj pri mojich dvoch babach takéto nevoľnosti lizatka nepomohli povedala som dr a predpísala mi torecan čipky celkom pomohli a tiež mi pomohlo keď som zakusla do piškóty napríklad alebo soletka glg coca cola neboj prejde to mne to trvalo do 5 mesiaca u oboch :/
Asi len pretrpiet, mna to takto isto chytilo a preslo to az v 15tt.ziadne tabletky nic nezabralo. Toto som mala pri malej teraz 😆 takze mozno dievcatko 🙂 inak aj grepy mi pomohli
Chod do lekárne tam majú také lizatka pre tehotné keď im je blbo neviem ako sa presne volajú ale ved oni tam budu vedieť..
Tie lizatka sa volaju gravid pop, ale mne moc nepomahali len na par min. Vsade som chodila s malou taskou.. grcala som vsade a nonstop.. aj ked nemas chut na nic aspon par piskot skus do seba dat a tiez trosku coli pomaha.. alebo zazvorovy caj. A inak tak ako baby pisu len to treba pretrpiet...ono to prejde casom.
Pomoze ti kludovy rezim a pnka. Isto sa netrep do roboty. Ak je velmi zle, tak nech ta vypisu ci uz do nemocky alebo u dr nech ti davaju infuzky... Poviem ti, ze som v skoro 30.tt a je mi je zle stale. Prvy trimester mi bolo sialene zle, ale v druhom to bolo este horsie... Treti je stale odveci, ale za ten polrok som si uz asi zvykla. Ale boli tyzdne, ze som bola denne u dr na infuzke.
Ak to mas len cez noc, tak si este stale stastna zena.
Noc proste pretrpis, cez den pekne po malych mnozstvach pit a jest. Ak sa ti to zda neunosne, chod ku gyn a ona ti uz povie ako postupovat pripadne s liekmi. Hlavne cez den vela pit.
Ale na tvojom mieste by som najprv vyskusala vsetky dostupne “babske recepty” na nete, nez pytat hned lieky.
Ja som mala diagnostikovane nezastavitelne zvracanie. Ziadne take, ze zvracala som kade som chodila. Ja som po 2 tyzdnoch nezastavitelneho zvracania uz nemohla ani chodit, ani sediet. Boli to najtazie mesiace v mojom zivote Doma som prve 2 tyzdne trpela s tym, ze ved tehotenske nevolnosti su normalne, no nie su v takejto miere. Pekne som skoncila hospitalizovana na cele mesiace, lieky rovno do zily. Posledny krat som grcala na porodnej sale po porode.
Vydrz to! Drzim palce, nech to rychlo prejde!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som mala tiez nevolnosti v noci, ale nie tak silne. Skus si oddychnut cez den, pospat. Prejde to len asi treba vydrzat.