Baby mala to niektorá takto podobne? Mala by som byt v 6tyzdni aj Podla poslednej ms aj podla toho ze v ten mesiac sme mali styk iba jediny krat. 4dni pred ovulaciou. Odvčera mam silne bolesti brucha. Na pohotovosti mi vravel ze podla sona som iba v 4 tyzdni co nieje mozne. Plod vidiet nieje. Hcg 800. Mala to niektora podobne? Ako to dopadlo? Ďakujem 🙏
@jaskolka aj keby bola ovulacia neskor o tyzden dva vedia spermie vydrzat 2 týždne? Lebo styk bol iba jeden jediny krat na 10den cyklu viac uz nie preto som si ista ze to muselo byt vtedy. Ďakujem za odpoveď 😊
Tak nie, 2 týždne už spermie nevydržia. V takom prípade nič iné, ako počkať na ďalšie vyšetrenie neostáva.A podľa výsledku sa uvidí... V takom ranom štádiu fakt rozhoduje len a len príroda.
No nesedi to zo ziadnej strany, bohuzial si budes musiet pockat, ci to male neni uchytene na vajecniku. Vtedy stupa to hcg takto zvlastne. ovulka+18 je uz to 800hcg na dolnej hranici normy. Davaj si pozor na seba kvoli tym bolestiam.
@anjelicek26 ďakujem 🙏 uz mam na papieri aj trocha cerstvej krvi takže asi to je jasne 😔
No niekedy sa stat moze, ale nechcem davat falosne nadeje. V tmto obdobi ten drobcek rastie priskokmi. Ja som tak mala tiez a za 3 dni medzi 2 USG podrastol o 2 tyzdne. Ale bolesti + krv :( drzim palce a zelam vela sil
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Usg dokáže zachytit "niečo" tak od 1000 hcg. Ono nie je až také podstatné, koľko to je, keďže hcg stúpa obden a môže aj u rôznych žien inak. Dôležité je, aby stúpalo. Preto sa zvykne robiť odber opakovane, ak si doktor nie je istý podľa usg, co na začiatku nemusí byť.
Si si istá, že určite si mala ovulaciu vtedy, kedy si myslíš, že bola? Nemohla byť neskôr?v každom prípade, treba skontrolovať hladinu hcg znova a uvidí sa.
Teraz aj tak v podstate veľa sa nedá urobiť. Ono to je tak, že na začiatku je to vždy bud-alebo. Asi to nechceš počuť, ale momentálne to nechaj na prírodu, snaž sa, byt v kľude (aj keď viem, že sa to mi ľahko hovorí) a počkaj do ďalšej kontroly,uz nech dopadne akokoľvek. Samozrejme, že keby, si mala silné bolesti, kŕče, pripadne začneš krvácat, tak chod na pohotovost hneď.
No držím palce, aby to bolo v poriadku.