Ahojte
Bola som kvôli bolestiam v podbrušku a kvôli spineniu včera na pohotovosti a doktorka mi nič nepovedala len že mám zaplatiť 10€ a že preco ich ruším o 10 večer, no dnes ma len tak napadlo že si vygooglim že čo mi napísala ako diagnózu a napísala mi tam kód 0200 a podľa netu je to hroziaci potrat. Ďalej odporúčanie že mám navštíviť lekara svojho a kludovy režim. Znamená to teda že mám utekať k mojmu lekárovi aj keď ta doktorka mi nič nepovedala? Hrozne sa bojím.
@lea1999 po každej návšteve pohotovosti kontaktuj svojho Dr. Tak mi bolo povedané, nedávno som padla v kúpeľni, dala sa pozrieť na pohotovosť a hneď o tri dni na poradni mi Dr. povedal, že aj keď to bolo na pohotovosti v poriadku, mám mu volať na ďalší deň, že pre istotu.
Kod je kvoli poistovni. Nevypoveda nic o tvojom stave a niekedy ani o realnej dg.. ty sa riad tym co mas napisane v epikrize, zavere a odporucaniach.
@lea1999 vždy sa dava diagnoza hroziaci potrat, vo vyššom stadiu hroziaci predčasný pôrod. Ved akú dg kvôli poisťovni ti mala dat?
@marhulka13 dobre proste som sa zľakla
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Kód sa tam píše preto, aby to poisťovania preplatila. Pre teba je to nepodstatná informácia, drž sa doporučenia.