Hrozí mi mimomaternicové tehotenstvo?

13. apr 2023

Ahojte baby zhruba pred 5 rokmi som mala mikropotrat pred tým som porodila 2deti nejak sme zatúžili s manželom po treťom dieťati hrozí mi podľa vás mimomaternicové tehotenstvo 2 krát som bola tehotná normálne a raz som mala mikropotrat nefajčím nepijem mám 31 rokov.

pribinak
13. apr 2023

Toto je skôr na konzultáciu s gynekologickou

My nepoznáme tvoj zdravotný stav

svetlonos
13. apr 2023

Prosim ta bud v klude. Ja som potratila v juni a koncom septembra som uz bola znova tehotna. Neboj, plod sa mozno zke vyvijal, stava sa casto. Teraz je vsetko ok, tehotenstvo v pidstate v pohode okrem teh cukrovky a to mam podstatne viac rokov ako ty. Smelo do toho 🙂

deti95060810
13. apr 2023

treba pozitívne myslieť a všetko bude ok...
si myslím že vzhľadom na tvoj vek a detičky ktoré si už porodila by to mohlo byť aj v poriadku...

anavixy
13. apr 2023

A kvoli comu by ti malo hrozit prave mimomaternicove tehotenstvo?

stellarstar
13. apr 2023

Ako si na toto prišla?

autor
13. apr 2023

@deti95060810 neviem kôli tomu mikropotratu
@stellarstar ja len tak rozmýšľam viem že riziko je vždy nejaké viem že tu mi to nikto nepovie mám aj pravidelné gyn prehliadky tam je všetko v poriadku no minule som mala malinkú cystu na vaječníku

rachel36a
13. apr 2023

Nikto ti nevie povedat vopred ci ti hrozi MMT...ale mikropotrat pred rokmi nena s MMT nic spolocne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre