Ahojte baby včera večer som si nahmatala v pravom prsníku dole Hrčku. Som v 31 tt a mám strach či to môže byt niečo vážne alebo je to v tehotenstve normálne. V piatok idem k lekárovi určite to spomeniem a budem riešiť ale zaujímal bi ma aj vás názor či ma niekto skúsenosť stym. Za každú odpoved vopred ďakujem
Ja som mala hrčku hneď po pôrode, bola som na sone a bola to len zväčšená žľaza. Inak som mala tvrdú hrču aj pred tehotenstvom a tá zmizla keď som dokojila🙂 Verím že to bude len nejaká neškodná cysta, držím palce.
Určite chod, nemusí to byt nič, ale máme v okoli žiaľ maminu, ktorá išla rovno v ten týždeň ešte na aktuálnu sekciu, aby mohla hneď začať s liečbou.
Väčšinou je to ale naozaj v poriadku, vôbec prosím moju správu neber ako strašenie, ale nechcem, aby niekto podcenil vyšetrenie. Držím palce nech ste aj s bábätkom zdraví
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
V každom prípade treba ísť k Dr, objednať sa na sono.. Už tam vedia potvrdiť ci je hrčka nebezpečná.. Môže to byt hocičo.