Hrčka v prsníku v tehotenstve

mariaalina002
9. dec 2024

Ahojte baby včera večer som si nahmatala v pravom prsníku dole Hrčku. Som v 31 tt a mám strach či to môže byt niečo vážne alebo je to v tehotenstve normálne. V piatok idem k lekárovi určite to spomeniem a budem riešiť ale zaujímal bi ma aj vás názor či ma niekto skúsenosť stym. Za každú odpoved vopred ďakujem

mk22
9. dec 2024

V každom prípade treba ísť k Dr, objednať sa na sono.. Už tam vedia potvrdiť ci je hrčka nebezpečná.. Môže to byt hocičo.

tassyn
9. dec 2024

Ja som mala hrčku hneď po pôrode, bola som na sone a bola to len zväčšená žľaza. Inak som mala tvrdú hrču aj pred tehotenstvom a tá zmizla keď som dokojila🙂 Verím že to bude len nejaká neškodná cysta, držím palce.

kvetinka719
10. dec 2024

Určite chod, nemusí to byt nič, ale máme v okoli žiaľ maminu, ktorá išla rovno v ten týždeň ešte na aktuálnu sekciu, aby mohla hneď začať s liečbou.
Väčšinou je to ale naozaj v poriadku, vôbec prosím moju správu neber ako strašenie, ale nechcem, aby niekto podcenil vyšetrenie. Držím palce nech ste aj s bábätkom zdraví

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre