Hrčka na prsníku

bubla123
15. dec 2017

Ahojte žienky chcela som sa opýtať. Našla ste si niektorá počas tehotenstva hrčku na prsníku ja som dneska bola aj na poradni doktorka ma hneď vypísala na sono ale to my urobia až na nový rok a dosť sa toho obávam 😔😔 čítala som aj na internete že aké sú príznaky. Ale tie príznaky sú aj keď žena je tehotná. 😔😔 A v rodine rakovina je u nás dosť zdriedkava. Dedo zomrel nanu. S maminej strany a babka s ocinovi strany ..

tereniz
15. dec 2017

Mne sa vytvorila hrcka pod bradavkou,tvrda,ohranicena,cca pred siedmymi,osmimy rokmi...predchadzalo tomu to,ze som si nasla tvrdy maly vred naspodu bradavky,ktory som vytlacila a vytekal z toho hnis... bola som pracovne v zahranici,sla som zosaliet...ked som dosla domov,neriesila som to zo strachu,prestala som si to kontrolovat a nechala som to plavat 🙂 Viem,ze to bola z mojej strany obrovska nezodpovenost,ale ako som uz vyssie pisala,je tomu uz peknych par rockov a nemam tam nic. ... Psychika je ,,mocný čaroděj,, prajem len a len nech Vam to dobre dopadne a nech je to len neaky plany poplach,s pozravom Zuzana 🙂🙂 ❤🙂

barborasebastian
15. dec 2017

Ahoj ja som sledovaná na onkológii, mam hrčku na prse od puberty a zväčšuje sa, urobia ti sono budú vedieť viac ja chodievam aj na magnetickú rezonanciu, môžu ta ja tam poslať, počas tehotenstva mi hrčka trosku zmenila konzistenciu akoby povolilo to tkanivo už nieje také tvrdé a napríklad mala chce mlieko iba z toho prsa, môže to byť hoc co zdurena mliečna zlaza, tkanivo, hormonálne zmeny... Oni ti všetko povedia keď ta pošlú zo sona na onkológiu môže ti aj povedať na sone že to nič nieje a ideš spokojná domov🙂 držím palce.

mamusiktwin
15. dec 2017

@barborasebastian tiez si myslim ze moze mat zdurenu len mliecnu zlazu 🙂 aj ja som mala take hrudy v prsnikoch.
@tereniz hlavne pokoj klud a nestresuj sa pretoze psychika je s**na ❤

tereniz
15. dec 2017

A este by som chcela dodat bubla123 ... v ziadnom pripade si nenechaj pokazit sviatky...keby si si to nasla v obdobi,keby si nebola tehotna,tak pochopim,ze stresujes...ale teraz,v obdobi tehotenstva,tvoje telo lomcuju hormony,prsia mozu byt napate,tam sa odohrava tolko zmien,ze to normalny mozog ani nedokaze pochopit,ako je tento uzasny system pocatia dietatka komlikovany,nadherny,fascinujuci a zaroven aj magicky,lebo vsetko slape ako hodinky bez nassho vedomia,aby dietatko pri narodeni malo vsetko co potrebuje,t.j. samozrejme aj mliecko a preto to ja z mojho hladiska pripisujem hormonalne meniacim sa prsnikom... neboj,vsetko bude dobre... ❤

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre