Ahojte, som tehotná a dnes som si všimla, že na oboch kolenách zo zadnej časti sa mi objavili také dve veľké hrče alebo opuch neviem čo to je. Nebolí to ani nič len neviem čo to je. Mala to niektorá z Vás možno je to len voda alebo čo fakt netuším. Prosím poradte
ahoj, ja som mala hrcu pod kolenom -cystu, neviem ako sa to presne pise 'bakerovu' musim pozret do karty. Skratka v mojom pripade islo o to, ze v kolene je chrupavkova drt, ta zavadza a teda koleno tvori viac maziva a to sa potom hromadi v cyste pod kolenom. Ale potvrdit ti to musi ortoped a musela som ist aj na sono. Tak som sla na artroskopiu, odstranili prasknuty meniskus, vyhladili poskodene chrupavky a cysta zmizla.
@adkablatka80 Nad tou cystou som aj ja rozmýšlala pozerala som si to na nete ale to sa mi nezdá že by to bolo lebo ja to mám také velké asi 10cm dlhé a presne také isté na oboch kolenách a keď som si pozerala obrázky tak to nesedí ale neviem ty si to mala aké? A vôbec ma to nebolí ani nezavadzia pri chôdzi.....
No štvrtok idem gynekologovi tak možno sa ho opýtam len neviem či bude vedieť, keďže to je gynekolog a nie všeobecný ani ortopéd. A všeobecnej čakať v takomto teplo 4 hodiny na výmenný poukaz ktorá by ma poslala asi ortopedovi ktorého mám v inom meste a ttam sa čaká aj 5 hodín to sa mi veru moc nechce ☹
@michala11111 ja som to mala asi 3 cm. Tiez to nebolelo iba ked som dlho cupela a bolo to stlacene. Uvidis co povie gynekolog. Nemyslim, ze by tato cysta mohla byt tak velka a este k tomu na oboch kolenach. Zvacsa to byva po uraze alebo ja som vela sportovala a ani neviem kedy mi meniskus praskol. Drzim palce. Potom napis co to je
@adkablatka80 No gynekolog povedal že to je v tehotenstve normálne, nejak odborne to nazval čo si už nepamätám 🙂
tak mi odlahlo že to nie je nič vážne
tak to je super. Drzim palce aby si v zdravi dosla do ciela😉
@adkablatka80 dakujeeeeeeeeeeem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
spojenie teplo a tehotenstvo je ako stvorené na opuchy ,pozri si aj členky,skús si vykladať nohy a uvidíš čí ti to stečie a nos pohodlné boty,ak by to nestieklo choď k dr.aby to nebolo niečo cievne...