Ahojte.
Minulý týždeň sa mi na pohlaví objavili bradavice, dnes som bola u gynekológa, vraj je to vírus a ze budeme čakať, že možno sa stratí.
Čo som čítala, vraj pri týchto problémoch musí ísť bábätko cisárskym, aby sa nenakazilo?
Mate prosím vás skúsenosti?
Ďakujem
Ano mam objavila som si ich nahodou pri holeni 2 tyzdne pred porodom, gynekolog ma hned poslal na planovanu sekciu, takze u mna to bolo cim vyssie stadium tehotenstva, tym horsia imunita. Zmizlo to po porode.
Mala som celé tehotenstvo áno rodila som cisárskym rezom. Po pôrode zmizli sami.
Potom sa mi objavili ešte raz keď som bola tehotná druhýkrát. No bolo to hneď na začiatku trhu tak som si ich dala odstrániť leasrom a bol pokoj. Aj je
A nemôžeš brat vitamíny? Lebo ja som mala HPV a virus mi vďaka nim zmizol niesu žiadne špeciálne na vírus oni len tým že zlepšujú imunitu tak telo samé ten vírus porazí.(INDOL3C.)
@helen89 nie niesu. sú to vitamíny, keďže ako som písala na to niesu lieky dá sa len posilniť imunita a telo ho musí poraziť samo, mne osobne to pomohlo po prvom raze 1 balenie ktoré je na 3 mesiace a tiež som sa zúčastnila jedného fóra kde to veľa ľuďom naozaj s HPV pomohlo. Takže odporúčam
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj. Mala som v prvom tehotenstve. Zmizlo to a rodila som prirodzene