Hpv Ascus v 32. týždni a antibiotická clona

maca1207
29. júl 2013

ahojte babulky,ma niektora skusenost s HPV virusom Ascus?ja som dnes volala zenskej,bo mam zajtra poradnu,ci mi idu opat robit ster na to HPV,ze nie zajtra ale az vo stvrtok,a ak sa uz po 3 krat co mi robia kontrolu potvrdi HPV a taktiez nezmenena hodnota,budem rodit pod tzv antibiotickou clonou...co neviem ani co je 😕 ako mam v plane sa to podrobne zajtra na poradni popytat,ale ci je tu neake ziena co ma s tymto virusom skusenost pocas tehotenstva ako prebuehal porod...dakujem 😉

xlucia
29. júl 2013

@maca1207 znamena to tolko ze pocas porodu, alebo par hodin pred dostanes vnutrozilne atb.

maca1207
autor
29. júl 2013

@xlucia dakujeeeeeeem 😀 ...si ma potesilaaaaaa 😀 bo co som ja googlila,tak mi vzdy vyhodilo sekciu,proste stale nieco prepojene s tym a mna slo trafit,bo manzel chce byt aspon pri tomto druhom porode a bol zdrveny,ked som mu povedlaa,co mi to vlastne naslo na googli 😉 odlahlo moc... 😀 krasny dnik 😉

xlucia
29. júl 2013

@maca1207 ja som nepovedala ze nebudes mat sekciu. ja som povedala ze dostanes atb.

maca1207
autor
29. júl 2013

@xlucia ☹ no tak to potom som si dovtipila aj ja,ze antibiotika dostanem antibiotika...ale aj tak vdaka 😉 uz nech je ako chce...zajtra sa dopatram k pravde 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre