Ahojte,
Boli ste niektora hospitalizovane v Kochu aj skor - cca 2 mesiace pred terminom porodu? Zajtra sa tam mam hlasit v 32tt, take mile prekvapenie u doktora dnes. Naco sa mam pripravit?
Dakujem.
Normalna nemocnica len krajsia, lezis tam, oni ta liecia podla tvojej diagnozy, za kazdy den do porodu si plstis plus potom ten poplstok za porod, po porode mozes lezat hoc ako dlho tam uz neplatis, ja som tam nechala dobrych 2500 e, pristup je super, jedlo je dobre, ja som sa tam citila ako na hoteli, starali sa o mna super a aj potom o maleho, lezala som od 32 do porodu-36 tt a potom este mesiac po porode, navstevy boli cely den, je tam tv, ja som di vzala Pc este
Vdaka baby, ja som bola v tom, ze tam zeny pred 34tt ani nehospitalizuju, tak ma doktor prekvapil. Do vcera vsetko super a dneska sa uz citim dost zle, tak snad tam so mnou este nieco urobia.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ropucha6 ležala som tam niekoľko krát počas prvého aj druhého tehotenstva. Je to ako klasická nemocnica, len je tam fakt čisto, všetci klopu na dvere a správajú sa k tebe slušne. V tomto týždni ti možno nasadia kortiko injekcie na pľúca bábätka, ak by hrozil predčasný pôrod. V pripade, že ťa stabilizujú, ostávas ležať tam, až kým ťa pustia domov. Ak by sa stav zhoršil a reálne by to už vyzeralo na pôrod, tak ta prevezú, aby si mala k dispozícii neonatológiu pre dieťa.