Hospitalizácia v 30. týždni kvôli ukrutných bolestiam

mariac91
23. sep 2024

Ahojte, chcem vedieť , či niekto nebol v podobnej situácii. Aktuálne som v nemocnici lebo v noci mi začali ale že ukrutne bolesti. Najskôr pripomínajúce kontrakcie ( viem lebo už mám dve deti) klasicky do podbruška a krížov. Stopla som si boli tam intervalu po 20minutsch , po treťom nástupe bolesti už neprestávali a začali masakralne. Išla som do sprchy nepovolilo ale že fakt sa to už nedalo vydržať. Bolest sa presunula na pravú stranu vaječníka a do pravej strany chrbta ( oblast oblieciek) . Nechali má v nemocnici na gynekológii s tým že nález v poriadku čo sa týka gynekológie ale bolesti pretrvávajú , keď ležím na ľavom boku sa to dá trochu zniesť ale cítiť to. A dostávam silný liek do žily ktorý to u tiež trosku napomáha. No akonáhle idem na nejaké vyšetrenie , dajú má na vozík a odpoja od infúzie bolesti naspäť začnú ale že mega. Už som aj revala od bolesti. Keby som mala po zle pozeriem lieky na bolest , take nepríjemne. Bola som na usg obličiek - tam vraj absolútne nič . Napadlo mi že jedine čo to bude obličky ak nález z gyndy je ok ale ak aj obličky sú vraj na usg obličiek je všetko ok. Tak čo potom? Bojím sa že to len zhodia na to že bábätko tlaci na danej strane- ale bábätko tam uložené nie je a tá bolest je fskt neuveriteľná. Domov v takých bolestiach keď má pustia ja asi skočím z okna keby sa dalo 🥲samozrejme obrazne. Proste doma to nedám. To je nereálne. A nemám pocit že som citlivka. nemáte niektorá podobnú skúsenosť? Prišli vám na niečo? Idem ešte na usg brucha . Moc a krv mám ok , krčok drží , keď som prišla kontrakcie na monitore sa neukázali . Este si budú myslieť že si vymýšľam nebodaj 😡

ina2405
23. sep 2024

@mariac91 ani v močovodoch nie je obličkový kameň? Ja som to zažila v teho a bolo to hrozné. Po infúzii sa mi to uvoľnilo.

kiki68
23. sep 2024

@mariac91 hlavne sa nenechaj poslat domov, normalne povedat, ze toto na doma neni a ze nemozes sa dopovat doma niecim len tak.

soncafarma
23. sep 2024

@mariac91 a nenamahala si sa velmi? Nedvihala nič tazke? Ja som mala podobne bolesti, skončila som cez vikend v 28tt na pohotovosti, vsetko bolo tiez ok aj na gynekologii aj na urologii 🤷🏼‍♀️ nakoniec to bolo z toho, ze v piatok sme toho mali v práci strasne vela, cely den na nohach, neviem ci som za cely den sedela 15 minut a podvecer začali bolesti, akokeby kontrakcie najskor v podbrusku, potom sa to presunulo do krizova... Cely vikend som preplakala od bolesti, vsak podla ctg ziadne kontrakcie.... Nakoniec mi pomohol len kludovy rezim a vysoke davky magnezia.Ale ty sa nenechaj odbit, nech ta poriadne vysetria.

janka_266
23. sep 2024

@mariac91 zlčník? platničky?

danielahamar
23. sep 2024

Platničky

mariac91
autor
23. sep 2024

Doevcata nakoniec na sone našli 6cm cystu na vaječníky ktorá pravdepodobne spôsobuje všetku tu bolest, nevedia čo s nou , mám ležať a keď bolesti neprestanú musí von. Len vraj to už nepojde ľahko lebo že môže sa poškodiť maternica

xxemma
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzi0911
26. sep 2024

Babatko môže tlačiť na nejaky nerv ...pripadne žlčník? Môže to byť trávenie atď ..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre