Hospitalizácia pre vetry v tehotenstve

simi_naramky
6. dec 2019

Ahojte babeny, nenašla som tu nic poddobné tak teda sa takto chcem spýtať či tu niektorá z vás nemá podobnú skúsenosť...
Dnes v noci sme išli na urgent s tým, že som 35+4tt a bolelo ma strašne podbruško a celé brucho(doteraz som nemala žiadnych poslíčkov). Na urgente ma poslali na pôrodné oddelenie,tam spravili ctg,zistili že kontrakcie žiadne nie sú a malá je ok... Nakoniec vysvitlo že to boli len zastavené vetry 😁
Tak som myslela že ma pošlú domov a oni ze si ma nechajú na pozorovanie na 24hod. Ale dali mi lieky,ktorými ma už kŕmili 8 týždnov keď som bola hospitalizovaná kvôli skrátenému krčku a viem že to by ma v ziadnom prípade nepustili za 24hod domov. Nemám žiadne ťažkosti,nic nebolí a nález mám taký istý ako keď ma prepúšťali z nemocnice po prvej 8 týždňovej hospitalizácii... lieky som odmietla brať. Myslíte si že keď po 24hod poviem že idem domov na reverz tak ma nechajú? Nemáte takú skúsenosť? Vďaka.

hipuska
6. dec 2019

Preco chces ist silou-mocou domov? Ved vydrz tyzden, ak by sa spustil porod-babo bude mat hned zabez starostlivost....

martinajurkechova
6. dec 2019

😂😂😂 prepáč je mi to strašne smiešne, že musíš trčať v nemocnici len kvôli zastavenym vetrom. Myslím si, že ťa pustila, nechávajú ťa tam asi len preto, aby im to preplatila poisťovňa.

xjakubikovak
6. dec 2019

jasne ze ta pustia, ak by namietali trvaj na svojom. Je to nemocnica nie vazenie. Ja som takto bola ale uz s drobcom a nehali si nas pre istotu v nemocnici ale po 2 dnoch som povedala ze idem domov, sab simplex mu mozem davat aj doma 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre