Horúčka v 12. týždni

janapeterjana
15. jan 2022

Ahojte maminy, včera som začala pokašliavať, dnes sa pridala hrozná únava, bolesť hlavy a teplota mi pomaly vystúpila na 38,2. Som v 12tt. Už 2x som si dala Paralen, ale zvažujem, či ísť zajtra na pohotovosť alebo počkať do pondelka a ozvať sa lekárovi.

nikpa
15. jan 2022

@janapeterjana s takýmto príznakmi bez negatívneho testu k lekárovi ani nechoď ani na pohotovost, tam s tebou vyrazia dvere.

dadulamamula
15. jan 2022

@janapeterjana myslim si ze pohotovosť je zbytočná, skôr pre istotu sa otestuj aj domácim testom alebo zavolaj obvodnému a spýtaj sa jeho

janapeterjana
autor
15. jan 2022

@janapeterjana robila som si samotest, som negatívna, lenže horúčka v tehu nie je dobrá, preto to chcem riešiť

michaela66
15. jan 2022

@janapeterjana ja som mala covid v 12 tt tak nejak a ja mala taký priebeh že som bola rada,že som neskončila v nemocnici aj keď na jednej strane by som asi bola pokojnejšia keby tam lezim lebo nebolo mi všetko jedno ale nejako som sa z toho dostala …nic okrem paralenu som si nemohla dať a ja mala teploty asi vyše týždňa a nehovorím co všetko okolo toho …hlavne lez oddychuj pi vela vody a čaju a len ten paralen a vitamíny nejaké …pokial by ti ozaj bolo moc zle alebo mala vysokú teplotu tak radšej zajtra chod no pre svoj pokoj …

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre