Horúčka a antibiotiká v 28. týždni

stanislava88
5. apr 2014

Ahoj baby, stala sa nam taka vec. Syn mal 3 dni horuku 41 , ja som ochorela od neho, mam 39 a antibiotika. vcera mi povedali, ze musi ist syn do nemocnice, horuka neklesa. skoro som skolabovala a vecer mi este havaroval manzel na motorke a caka ho operacia. som psychycky na dne. Co mam robit, aby som neuskodila miminku? Ja som uz zufala, uz neviem ako sa volam.

buco15
5. apr 2014

ahoj no aj mi sme to mali najskor krpec tri dni a potom ja, tiež mam Ant. no len mi je luto tvojho muža, musíš hlavne zachovat klud a viac sa nestresovat, viem že to je tažke, mna obskakoval muž aj svokra, nemaš niekoho poruke kto by ti pomohol?

stanislava88
autor
5. apr 2014

@buco15 obskakuju ma vsetci, jasne, len uz som dost psychycky aj fyzicky vycerpana. uz sa bojim vist aj von a bojim sa strasne o muza.ja viem, ze musim zachovat klud, len je to strasne tazke.

buco15
5. apr 2014

@stanislava88 a ake ma zranenia muž? no a viem ako ti je ja som revala aj z horučky stale zimnica a s malym musíš íst do nemocnice? koli horučke?

evkapen
5. apr 2014

ja som bola chora v 23. tyzdni, po konzultacii s gynekologmi mi predpisali antibiotika zinnat 500 (vybrala som jedno balenie, asi 5 dni) + bioparox, vraj to nemoze uskodit babatku...trvalo mi 10 dni kym som sa z toho dostala ale uz som fit

asaela
5. apr 2014

ahoj, z tej choroby si nerob zbytocne tazku hlavu, ja som tiez prekonala silnu virozu presne v takom istom tyzdni ako ty, bolo to velmi neprijemne, horucku som mala poriadnu, triaslo ma neuveritelne, hrdlo aj cele priedusky ma neskutocne boleli a nic, tak ako prislo tak aj odislo, ziadne atb ani netrebalo. vylezat, vypotit, vela tekutin. velmi mi je luto, co sa stalo manzelovi, tak aspon slova povzbudenia prajem vsetko dobre.

stanislava88
autor
5. apr 2014

@asaela dakujem

stanislava88
autor
5. apr 2014

@evkapen len uz jej druhe, minuly tyzden som jedla antibiotyka na mocovy mechur

stanislava88
autor
5. apr 2014

@buco15 nakoniec, malemu urobili vysetrenia a snimky a dohodli sme sa, ze pojde ked mu do 3 dni neprejde horucka. manzel ma roztiesteny laket na pravej ruke - v pondelok 10 hodin.operacia., lava ruka cela zafacovana, zodrata koza, prava cast tvare zodrata, roztrhane obocie, popukane licne kosti a prasknuta prava lopatka., pred chvilou som ho videla, na to vsetko je statocny, len nam chyba. neviem do kedy bude lezat v nemocnici

cerez
5. apr 2014

@stanislava88 Tiež som brala v tom čase antibiotiká, mala som zápal priedušnice. Užívala som tuším bioparox, stodal. Dieťatku to neublížilo. Viac ma trápil kašeľ, ktorý mi spôsoboval sťahy, ale práve lieky mi pomohli. Teraz mať po ruke rodinu a ich pomoc. Hlavne nebuď sama, potrebuješ ich. Neboj sa, všetko dopadne dobre. Držím palčeky!

buco15
5. apr 2014

@stanislava88 no tažko sa to číta všetko, ale bud rada že to nieje nič važne, a čo sa tyka ANT už mam druhe balenie nakolko s teplotou som dostala silny zapal dychacích ciest a skončila som na kyslíku a teraz v tehot. je to už 4 antibi. čo mam. Tak dufam že malemu pojde teplota dole a ty sa nestresuj hlavne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre