Mamičky poraďte alebo povedzte vaše skúsenosti. Od sobotu chodím po gynekológii s tým že som mala bolesti v pravom vaječníku a v oblicke. S tým že mám týždeň tehotenský test pozitívny, zobrali mi krv na hcg čo bolo 566 a kázali prísť v pondelok na sone nebolo nič vidieť hcg 980 dnes som bola opäť na sone dokonca 2 lekárky sa na mňa dívali hcg 2700 no žiaľ nič nevideli ani v maternici ani mimo.
Podľa menštruacie mám byť 6+1 no podľa posunutej ovulácie 5+0 ale to vôbec neberú v úvah.
Prešli ste si niektorá že pri takom vysokom hcg nebolo stále nič vidno?
Myslím že mne pri 2300 nič nebolo vidno. Bolel má veľmi vaječník jeden aj cela noha z toho. O dva dni na pohotovosti už bol vak. Vsetko dobre dopadlo a maly ma 6 mesiacov. O dva dni by malo byt vidieť aj tebe, ak to neni mimomaternicove
@radanna11 myslím že to je toto
https://www.procare.sk/co-je-to-molarne-tehoten...
@radanna11 no mame doma zdrave dieta, z tehu o 8 rokov neskor. Proste stava sa, u mna to bolo vraj tym, ze sa mi nejako zle tvori placenta, potom mi uz dali progesteron a nejak sme to zmakli. Ale ze to je nejaka vacsia suhra veci, len nevedia, co vsetko to je. Ja som vtedy bola v soku, cakala som pri tom cisle hcg tehu a ono to bolo toto.
Ako si dopadla?
@pietrula Akurát vedľa mňa leží krásny zdravý mesačný chlapček.
Blahoželám 🙂 Pri akom hcg sa niečo objavilo? Pri akom sa objavil plodik?
@pietrula Vo štvrtok bolo 2700, povedali mi že mám prísť v pondelok ak nič neuvidia tak hneď mi spravia čistenie. A v pondelok som mala hcg cez 15000 a už videli vak a o 3 dní už aj srdiečko. ovuláciu som nemala na 14 deň ale až o 8 dní neskôr. Všetci riešili len termín menzesu, dokonca aj pri termíne pôrodu. Podľa menzesu som mala termín 24. Mája. Podľa Sona v 12tt až 1.juna. porodila som 1.juna.
V ten pondelok pri hcg nad 15 000 videli už aj zltkovy vak či len gestacny vak? Ja mám cca 16 000 a videli len 11 mm vak, nič viac. Vidím to zle, aj keď tvoja skúsenosť mi dala trocha nádeje.
@pietrula ahoj ako si na Tom? Držím moc moc palce aby to dopadlo tak ako u nás. Len sa netreba stresovať.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja pri hcg 90tis , zial mola, nieco tam bolo potom, ale uz to bolo cele prezrate tou molou. Musela som na kyret, lebo to neslo spravnym smerom