Ahojte, som tu nova, mam 31 a som prvykrat tehotna, cize mam obavy a strach. Nedavno sa mi nad prednym hornym zubom vytvoril hnisavy pupienok, ktory praskol, ale vyzera, ze sa robi znovu. Nic ma neboli, zub mi robili ešte pred rokmi. K zubarovi som objednana o 2 tyzdne, tak neviem, ci ist hned alebo cakat. Mate niektora podobnú skusenost? Moze to ublizit babatku?
urcite chod v pondelok k zubarke, ved ak sa ti tvori hnis, tak to je zapal v celom tele a ked jes ci pijes, tak to mas vsade po ustach a to zdrave urcite nie je, ci si tehotna, alebo nie
Treba ist k zubarovi hned ,mas tam zapal a do 2tyzdnou sa ti moze rozsirit az na kost...
tiež si myslím, že netreba čakať. ked mi gyn. vystavil tehotenský preukaz, musela som absolvovať prehladku u zubára, ktorú mi do preukazu zapísal, že či nemám nejaké hnisavé ložiská. takže myslím, že to treba riešiť čo najskôr
nečakať,riešiť to hned
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ked si tehotna bolo by dobre ist hned...resp zavolaj a opis svoju situaciu..zub sa ti zacal kazit a zasiahlo to korene kde asi odumrel nerv a vytvara sa tam hnis cize bude treba osetrit korenove kanaliky