Hnisavý vačok nad zubom na začiatku tehotenstva

mimus227
24. okt 2015

Ahojte, som tu nova, mam 31 a som prvykrat tehotna, cize mam obavy a strach. Nedavno sa mi nad prednym hornym zubom vytvoril hnisavy pupienok, ktory praskol, ale vyzera, ze sa robi znovu. Nic ma neboli, zub mi robili ešte pred rokmi. K zubarovi som objednana o 2 tyzdne, tak neviem, ci ist hned alebo cakat. Mate niektora podobnú skusenost? Moze to ublizit babatku?

mayra666
24. okt 2015

ked si tehotna bolo by dobre ist hned...resp zavolaj a opis svoju situaciu..zub sa ti zacal kazit a zasiahlo to korene kde asi odumrel nerv a vytvara sa tam hnis cize bude treba osetrit korenove kanaliky

pribinak
24. okt 2015

urcite chod v pondelok k zubarke, ved ak sa ti tvori hnis, tak to je zapal v celom tele a ked jes ci pijes, tak to mas vsade po ustach a to zdrave urcite nie je, ci si tehotna, alebo nie

aristka
24. okt 2015

Treba ist k zubarovi hned ,mas tam zapal a do 2tyzdnou sa ti moze rozsirit az na kost...

helenanovakova
24. okt 2015

tiež si myslím, že netreba čakať. ked mi gyn. vystavil tehotenský preukaz, musela som absolvovať prehladku u zubára, ktorú mi do preukazu zapísal, že či nemám nejaké hnisavé ložiská. takže myslím, že to treba riešiť čo najskôr

janinah
24. okt 2015

nečakať,riešiť to hned

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre