Ahojte 🙋
Píšem opäť mám taký problém včera som bola u dr. Kde mi bola potvrdená gravidita 😊 . Som v 5tt dr mi povedal že vidí jeden polyp následne mi nasadil duphaston 2x denne ráno a večer. Aj kôli hnedemu spineniu. Asi pred 2 rokmi som jedno dieťa potratila v 2mesiaci. 😔 Tablety užívam od včera večera no dnes poobede som mala hnedy výtok ale je zapáchajúci. Ráno budem volať dr samozrejme ale veľmi sa bojím že opäť potratim 😔😔 ... Prosím vás mal to už niekto ??
@vahcaac a ako sa to vyvinulo tebe ? 😊 tak ja už jedno dieťa mám 6 ročne 😊 a jedno som teda potratila žiaľ 😔 .. toto tehotenstvo nebolo plánované ale aj tak sa veľmi teším a dúfam že všetko bude ok. Lena teda trápi ten zapáchajúci výtok 😔. Neviem či to nemôže byť aj z tých tabliet čo užívam lebo pred tým som toto nikdy nemala
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dada767 bola už vidieť akcia srdca ? Nemala som zapáchajúci, ale mala som hnedý výtok, všetko v poriadku. Je to buď alebo, ako celý prvý trimester.