Ahojte, som tu nova, tak dufam, ze moju prvu temu zakladam spravne 🙂 . Vcera som mala hnedy vytok, som v 14tt, beriem stale utrogestan, ale uz iba dnes. Neviem co ma zasa hneva ten vytok, som z toho na nervy. Zo zaciatku som mala problemy, preto beriem utrogestan, ale preco zasa ten vytok ☹ . Mate niektora skusensti? Poradnu mam v pondelok, neviem ci to dovtedy vydrzim, fakt sa bojim. Naposledy miminku bilo srdiecko a bolo vsetko okey, ale teraz uz mesiac neviem co sa s nim deje a este do toho toto ☹.
no urcite necakaj do pondelka... bola by si blazon, keby si cakala...
nehovorim, ze je to nieco strasne, nelakaj sa, ale urcite to nieje ani nic dobre si myslim... utekaj k dokymu
mozno sa ti skracuje krcok maternice... to ma teraz napadlo, neviem vazne co to moze byt
Jasne, necakaj do pondelka, ale radsej chod uz dnes... Je hrozne prezit co i len par hodin v neistote, nie to este par dni....
Ja som nato vcelku aj zvyknutá, s výtokmi som mala problémy aj pred tehu aj počas neho ☹ . Doktor o tom vie, dal mi aj lieky, no tie už prestanem užívať, keďže sú len do konca prvého trimestra.
mrska
ja som tiež špinila v 25tt...utekala som okamžite na pohotovosť, bolo to v sobotu..a ešte ma lekár pochválil. Že to síce nič nie je...ale že jediné správe riešenie pre mňa aj pre bábo je ísť k lekárovi - radšej nech ťa pozrú..hlavne psychycky to pomôže. A potom na následných vyšetreniach mi to isté povedali ešte ďalší traja lekári...ak niečo je iné, ako zvyklo, treba ísť k lekárovi.
ahojky a nemilovali ste sa s mužom alebo nejak inak si nenamáhala maternicu (kojenie napr.)?
chod k dr, mi ti nepomozeme a ty sa ukludnis
😉
Zajo nie nemilovali, to už máme zakázané od začiatku tehu, lebo vtedy mi to spúšťalo. Dnes mu budem volať, aby som sa presne objednala na poradňu a hneď sa ho opýtam, či mám prísť alebo stačí v pondelok.
no zavolaj a uvidis co ti povie, ja som mala uz aj take obdobie ze som chodila lekarke kazdy tyzden s niecim uz sa mi doktorka smiala ze to tam mam akosi rada 🙂 , ale nastastie to nikdy nebolo nic vazne. a potom mi povedala ze dobre ze som prisla, radsej 100 zbytocne ako raz neskoro. tak drzim palce 😉
Katka ty si mi nejaká známa... Myslím na fotke 🙂.
Ja to zasa nechcem preháňať, potom sa mooooc vystresujem a to nie je dobre.
mrskalesana:
Urcite chod na gyn. !
Ja som mala zo zaciatku vcestnu placentu a hematom v maternici, preto ma Dr. upozornoval na to, ze ked zbadam len naznak hnedkaveho vytoku, tak mam okamzite prist !!! Nastastie som ho nemala a placenta sa dvihla nahor a hematom zmizol. Nechcem Ta tym vystrasit ani Ti tym povedat, ze mas rovnaky problem, len Ta upozornit, ze v tehu netreba brat svoj zdravotny stav na lahku vahu a netreba nic podcenovat !!!
mrska mne sa zasa zda povedomi tvoj nick, chodim obcas aj na lady a myslim ze tam je tiez taky nick, nechodis tam nahodou? 🙂
Jasné na Lady chodím 🙂). Takže odťial ťa môžem poznať 🙂. Ale mne si povedomá aj fotkou, aj Tvoj priateľ. Nevolá sa "náhodou" Peter?
No mozno odtial 🙂 , aj ked podla fotky asi nie lebo tam som fotku nikdy nedavala. A "nahodou" sa presne tak vola 😉
No tak ste to Vy 🙂, ale moc to tu rozoberať nebudeme 😀, nech zostaneme inkognito 🙂).
Gratulujem k tehu a držím palce, aby chlapček bol zdravý, teda ak to doktori medzičasom nezmenili na dievčatko 🙂.
Ja som zo začiatku bola presne ako ty, najradšej by som k doktorovi išla každý týždeň, ale ja som sa radšej vypísala na Lady, tam už niektorým leziem na city, ale vždy to nejak prehrmelo a k doktorovi chodím poctivo len na poradňu 🙂).
Ja aj tak neviem kto si ty, tak ty zostanes inkognito aj pre mna 😀 Dakujem, nie zatial nezmenili uz mi dvaja doktori povedali ze to bude chlapec, a teraz v nedelu idem na 3D ultrazvuk, tak uvidim 🙂
aj ja gratulujem k tehu, a drzim prsty 😉
cav .markalesana fu ake dlhe meno 😝 🙂 nerobsi stim starost aja som mala to iste alrkarka mi povedala ze vraj sa chistali dvojicki ajeden odchadza adruhi sa ma faj na stastie a stoho bol ten vytok u mna a potom sa to vicistilo sa mo a bolo ok potom sa mi placenta od lepovala od maternice aj stoho to bolo ale hlavne neboj sa bude to OK
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mrskalesana...asi ti napisem to co vacsina bab...ist k lekarovi...nic ta neupokoji tak ako potvrdenie od lekara, ze srdiecko krasne bije, babatko si pekne plave a nic mu nechyba... 🙂 Necakala by som ani do pondelka... 😕
Verim, ze to bude ok, daj urcite vediet...