Hnedý výtok v prvom trimestri

malaada
4. máj 2015

Ahojte. Potrebujem poradiť. Ráno mávam hnedy výtok. Cez deň nie iba ráno. Toto je už druhý deň. Nohavičky mam čisté iba keď sa utriem tak papier trošku hnedý
Som s toho nervózna. Teraz som cca 8t. Poraďte

dorotka202
4. máj 2015

to nepochopim.si v osmom tyzdni,mas hnedy vytok uz druhy den a tu si pytas radu?tu predsa nikto do teba nevidi ani do tvojho babatka.preco nejdes za lekarom?co cakas ze ti tu niekto napise ci to je alebo nieje v poriadku?chod za gynekologom.hned.ja aj na pohotovost by som isla.mne sa tak napriklad zacal potrat.radsej ist raz zbytocne,ako neskoro.nechapem aku radu tu cakas.mne sa tak raz zacal potrat.a pri tretom babatku som mala troska krvavy vytok a pomohli kvapky na zastavenie krvacania.len gynekolog ti poradi nie virtualne kamaratky¡!!!¡!!!!!!!!!!!!!!

bonaqa2013
4. máj 2015

mala som to, ale lekár povedal, že je to lepšie ako čerstvá krv - tá je nebezpečnejšia. Ak pôjdeš k lekárovi - možno ti niečo dá na udržanie, ale lekári tiež zázraky nerobia - vlastná skúsenosť.
Začala som silno krvácať - bola som aj v nemocnici a nikto si ma tam ani nevšimol - to som mohla byť aj doma. Ale hlavná vec že ma tam držali..... bolo to dávno dcéra chodí do 3 triedy. Ešte skús kľudový réžim.

malaada
autor
4. máj 2015

Bonaqua2013 ďakujem. Zajtra pôjdem k lekárovi. dnes budem len ležať a ak budem treba tak pôjdem na pohotovosť. dúfam že to bude všetko v poriadku.

lulu0123
4. máj 2015

ziadne stresy, ja som mala prve dva mesiace, priblizne v case kedy by som mala mat menstruaciu taky svetlohnedy vytok vzdy asi tak 2, 3 dni. nastastie som akurat den na to isla k lekarke, takze som to riesila s nou, ale vsetko bolo ok. nic to neznamenalo, takze nemusi to znamenat nic zle.ale k lekarke radsej chod.

ivet1371
4. máj 2015

Urćite treba ísť doktorke keď bude treba dajú lieky

dadulka256
5. máj 2015

opýtaj sa na stránke www.poradnagynekologa.sk

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre