Hnedý výtok v 8. týždni

karinaaaa
28. mar 2021

Ako.dlho ste mali hnedý vytok po hematome ?
Ja ho mam.od 5/6tt dnes som 8tt lezala.som v nemocnici 11dni dnes som už pár dní doma ale.stale mam hnedy vytok a je aj celkom.silny u doktora som bola v stredu plod bol v poriadku. Len stále som v takom.neklude keď vidím ze mam ten vytok. Mate nejaké skúsenosti

majamat
28. mar 2021

@karinaaaa mozem ta trochu povzbudit, ja som mala v 7t taketo hnede spinenie, potom aj v 8tt. v nemocke som nebola, nic som nebrala, dr. povedal, ze je to zbytocne, ale ze ak by som moc krvacala tak do nemocky. nechal ma na PN, potom to ustalo,a le v 11tt som po tom, co som bola na WC krvacala -jasnocervena krv. vylozila som nohy, dala magnezko a so strachom som dufala, ze vsetko je OK. mala som uz 34r, cize nebolo zas vela casu an dalsie tehu. na druhy den som mala poradnu. a vsetko bolo OK. narodila sa mi dcera, ma teraz 10r. dokoncasom ju prenasala skoro tyzden

veronikaa006
28. mar 2021

@karinaaaa ahoj, ja som v 7t a od začiatku mám hematóm a hnedé špinenie a tiež už mi to ide na nervy a som z toho v strese.

karinaaaa
autor
28. mar 2021

@veronikaa006 tiež.to mam.vlastne od začiatku bola som v nemocnici tam som aj krvacala potom zistili hematom nakoniec to ustalo v stredu ma.po 2 týždňoch konečne domov pustili trocha som spinila štvrtok som isla k svojmu a od vtedy zas viac no a dnes uplne keď cikam uolne hnede aj vo WC aj keď sa utriem. Aj mierne bolesti som už hotova.

karinaaaa
autor
28. mar 2021

@majamat super ja som zvedavá ako dopadne som.v úplnom napätí tiež len lezim ale asi to nepomaha

majamat
28. mar 2021

@karinaaaa je to nieco, co zarazi kazdu tehulku,a le aj v takomto pripade moze byt vsetko OK, co zatial podla dr, tak aj vyzera. takze naozaj zatal nestresovat a byt v pohode, koli babatku a aj sebe.

veronikaa006
28. mar 2021

@karinaaaa ja som bola tiež v nemocnici lebo som začala krvácať. Špinenie mám najviac ráno, asi sa to v noci nazbiera a ráno keď sa postavím tak vytečie. Cez deň špinim tiež ale menej. Beres nejaké lieky? Ja beriem progestenalle, ascorutin a cyclonamine.

karinaaaa
autor
28. mar 2021

@veronikaa006 ja beriem utrogestan na udržanie a ascorutin. Ešte beriem magnesko ale to som brala aj pred tým. No dnes je to ozaj dost silny ten vytok tak zajtra skúsim zavolať doktorovi cely deň ležím. Ach uz nech to prestane uplne lebo som v takom.strese s toho

veronikaa006
28. mar 2021

@karinaaaa tak skús zajtra zavolať. Mne dr povedala že kľudne aj niekoľko týždňov ešte môže byť že budem špiniť. Ale tiež som z toho v strese. Daj zajtra vedieť ako si dopadla.

veronikaa006
6. apr 2021

@karinaaaa ako si dopadla? Ja špinim už cez mesiac

karinaaaa
autor
6. apr 2021

@veronikaa006 stále spinim vlastne od začiatku som cca 9 týždeň ale vraj je inak všetko ok
Len mi to dost vadi tie vložky furt ale co uz snáď to prestane raz.

nikazuz
6. apr 2021

Baby ja som spinila cca od 7.tyzdna asi mesiac vkuse. Dr mi dal duphaston a ze bud bude vsetko OK, alebo ak to tak ma byt tak potratim 🤷‍♀️ Jedno poobedie som dokonca krvacala, ale preslo to. Potom to spinenie zo dna na den preslo. Inac zistili mi v 13tt ze mam placentu cez krcok, tak som asi z toho spinila...

veronikaa006
6. apr 2021

@karinaaaa mne to tiež už ide na nervy. Tiež špinim od začiatku a som v 8tt. Už som dúfala že to prestane, pred týždňom a pol som bola u dr a povedala že hematóm sa zmenšil tak som myslela že aj to špinenie prestane.

sunshine_18
6. apr 2021

Skus si každý deň odštaviť citrón a popíjať s vodou... Vraj to pomáha 😊

veronikaa006
6. apr 2021

@sunshine_18 pijem ale nie je to lepšie.

veronikaa006
7. apr 2021

Mne kázala moja dr že si mám robiť vyplachy rosalginom, lebo že keď tam mám tu starú krv tak sa tam môžu množiť baktérie a môže vzniknúť zápal. A povedala mi že kľudne každý deň si môžem robiť ten výplach, ale sa bojím či nemôže uškodiť keď si budem robiť každý deň výplach. Vám vaši dr kázali robiť vyplach pri špineni?

luckamjar
7. apr 2021

Baby a máte sem tam aj čerstvu krv? Lebo ja mám tiež hematom, tie spinim už 3 týždne, no niekedy mám aj prímes krvi alebo tak raz za 3 dni aj červenú krv, ale len po utreti a prejde to zase do spinenia....už neviem čo je normálne a čo je zle 😔

veronikaa006
7. apr 2021

@luckamjar ja mám len hnedú krv. Ale mala som 4 dni silné krvacanie a bola som v nemocnici kvôli tomu.

veronikaa006
9. apr 2021

@luckamjar dnes som začala opäť krvácať. Rýchlo som utekala k svojej dr. Našťastie bábo je v poriadku. Pichla mi injekciu proti krvácaniu aj zvýšila dávku liekov proti krvácaniu. Vravela že mohla prasknúť cieva. Ale ja akurát rozmýšľam že to je presne mesiac čo som bola v nemocnici kvôli krvácaniu. Tak že či to krvácanie nemôže byť preto že akurát by som mala mať krámy. Dúfam že bude všetko v poriadku ale tak som sa vystresovala☹️

majamat
9. apr 2021

@veronikaa006 bola som v nemocke s tehulkou ( bola v 1.trimestri ), ktora opakovane krvacala a tehu bolo zakazdym OK. potom som ju raz stretla. to u kocikovala babo.
naststie to nie vzdy skonci a tehu dalej pokracuje, aj napriek tazkostiam.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre