Dobry den prajem. Som v 7 tyzdni tehotenstva, vcera som mala na papieri jasnocervenu krv , a dnes uz hnede spinenie( hnedy vytok). V stredu by som mala ist na UPT.
CO BY STE MI PORADILI SPRAVIT? mam ist na pohotovost s tym alebo mam pockat do zajtra a zavolat svojej gynekologicke.?? Dakujem za kazdu radu
Na pohotovosti sa budú snažiť dieťatko zachrániť. Pokiaľ ho ty nechceš, tak tam budeš zbytočne chodiť
Ja som potratila v januari v nedelu sa u mna objavila krv utekala som na pohotovost, no u mna islo o zadrzany potrat. Poslali ma domov az do utorka kedze utorok robia kyratze s tym ze sa potrat moze spustit sam doma, a ked teba caka v stredu UPT zbytocne pojdes si myslim...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ides na UPT tak naco by si mala ist na pohotovost? Nemusis ani volat gynekologicke, tebe nic nehrozi, maximalne potratis prirodzenou cestou 🤷🏻♀️ Hnedy vytok je zbytok toho jasne cerveneho krvacania. Staci ist ku gynekologicke keby si do stredy intenzivne zakrvacala, vted y by mohlo ist o prebiehajuci potrat. Na pohotovost sa chodi ked chces dieta zachranit (maximalne vtedy ked dlho, viac dni, velmi silno krvacas, si malatna, slaba, bleda…), potrat mozes preckat aj doma a nechat sa len skontrolovat u svojej gyn.