Hnedý výtok v 7. týždni

18. dec 2020

Mala som ráno (večer pred tým bol sex) tmavohnedy výtok . Teraz je už veľmi slabý, bolesti nemam, len take ako zatiaľ celé tehotenstvo ( tých pár týždňov). Doktorke som nevolala ani som u nej nebola. Nechcem robiť paniku, len sa chcem opýtať či to je normálne.

anjelicek26
18. dec 2020

kazde spinenie v prvom trimestri...vlastne v kazdom tyzdni tehotenstva... chod k lekarovi.

luci_ba
18. dec 2020

veľa žien ma spinenie počas tehu a su ok. No nechcem ta strašiť ale u mňa to bol začiatok konca 😪

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sendy1993
18. dec 2020

Nechcem ťa strašiť možno to nebolo práve pre to ale ja som večer mala sex a ráno bolesti a už mi ostali len oči pre plač ..treba ísť k dr to skontrolovať pre istotu

sonnenshein
18. dec 2020

Urcite nezaskodi sa ist dat skontrolovat, ja som pri starsej dcere este 2x mala normalne menses a u mladsej som spinila zhruba od 7 do 11tt. V oboch pripadoch to nemalo na tehotenstvo ziadny vplyv, a obe dievcata sa narodili bez problemov.

domisha02
18. dec 2020

Bohužiaľ u mňa takto začínal potrat...no nemusí to byt tvoj prípad.. ak nemáš ešte bolesti zatiaľ je dobre

lucinka1988
18. dec 2020

Presne ako píšu ženy vyššie, niektoré to majú celé tehu a všetko je ok, ja som vedela, že u mňa to v poriadku nie je. Prvé tehotenstvo ani náznak spinenia, všetko ok. Druhé tehotenstvo- spinenie bol začiatok konca, cca v 7tt sa mi spustil samovoľný potrat a prešlo to do krvácania a neskôr bolesti. Tretie tehotenstvo ani kvapka spinenia, už som v 30tt a všetko úplne bez problémov. Možno ty budeš jedna z tých, u ktorých ide o nevinné špinenie, určite treba konzultovať s doktorom.

bona1393
19. dec 2020

Ja som špinila hnedo kvôli hematómu asi 2 týždne, potom to prestalo, na kontrole všetko ok v 7. týždni, akcia srdiečka v poriadku. Ale bohužial v 10+1 tt som o bábatko prišla, tiež som začala hnedo špiniť a potom silno krvácať+silné bolesti.

budajova09
19. dec 2020

@luci_ba u mňa tak isto 🤷‍♀️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre