Ahojte. Som 5tt+4. V pondelok mi potvrdili tehotenstvo s krásnym hcg.
Včera som mala hnedý výtok,ktorý ma vystrašil a utekala som ma pohotovosť. Pán doktor povedal že to je starsia krv. Dal injekciu a ascorutin a poslal domov. 2 dni ma boleli aj prsia a dnes prestali.
Mala ste podobnú situáciu? 🫣
Ahoj. Keď som bola tehotná ja mala som tento problém. Že som tehotná som zistila, keď mi meškala ms, najprv bolo všetko v poriadku a potom o mesiac (keď som mala dostať ďalšiu ms) som tiež mala taký hnedý výtok/krvácanie. Veľmi som sa zľakla išla som hneď ku gyn a ten mi povedal, že to nič nie je, že je to stará krv... o mesiac v čase, keď by som mala dostať ďalšiu ms sa to opakovalo zase, ale vtedy už
zo mňa vychádzali aj malé kusy zrazenej krvi ... opäť smer gynekológ a opäť bolo všetko ok, gyn mi vtedy povedal, že to môže byť z vytvárania placenty 🤷♀️. Gyn mi predpísal aj tabletky Progestanelle nepamätám sa ale, či mi ich predpísal už v ten prvý krát alebo v druhý plus užívala som magnézium. Po prvom trimestri sa to už chvalabohu neopakovalo
@domkaw ja som to mala podobne ako calatethea. Tehotná som bola približne ako Ty, bolo vidno generačný vak, počiatočné štruktúry plodu a že je to v maternici. Progestranelle som brala hneď od začiatku až do cca 20 týždňa. Všetko dobré dopadlo, máme doma zdravé batoľa. Držím palce.
@domkaw ja som mala toto 2x, v 7. a 11. tt. Podľa mojej dr. aj podľa googlu (x zdrojov som zo stresu vtedy prečítala :D ) je to bežné, normálne, netreba sa znepokojovať. Ak je teda reč o malom množstve hnedého výtoku, ktorý môže trvať pár dní. Ak by toho bolo veľa a červená krv, vtedy treba ísť na pohotovosť.
Mala som úplne podobnú situáciu a syn má už v marci 10 rokov 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@domkaw hnedý vytok byva aj pri uhniezdovani.
Ten som mala.. čo sa týka pŕs raz ma bolia viac, raz menej raz vôbec