Hnedý výtok v 6. týždni

domkaw
2. jan 2025

Ahojte. Som 5tt+4. V pondelok mi potvrdili tehotenstvo s krásnym hcg.
Včera som mala hnedý výtok,ktorý ma vystrašil a utekala som ma pohotovosť. Pán doktor povedal že to je starsia krv. Dal injekciu a ascorutin a poslal domov. 2 dni ma boleli aj prsia a dnes prestali.
Mala ste podobnú situáciu? 🫣

mtn112233
2. jan 2025

@domkaw hnedý vytok byva aj pri uhniezdovani.
Ten som mala.. čo sa týka pŕs raz ma bolia viac, raz menej raz vôbec

calathea97
2. jan 2025

Ahoj. Keď som bola tehotná ja mala som tento problém. Že som tehotná som zistila, keď mi meškala ms, najprv bolo všetko v poriadku a potom o mesiac (keď som mala dostať ďalšiu ms) som tiež mala taký hnedý výtok/krvácanie. Veľmi som sa zľakla išla som hneď ku gyn a ten mi povedal, že to nič nie je, že je to stará krv... o mesiac v čase, keď by som mala dostať ďalšiu ms sa to opakovalo zase, ale vtedy už
zo mňa vychádzali aj malé kusy zrazenej krvi ... opäť smer gynekológ a opäť bolo všetko ok, gyn mi vtedy povedal, že to môže byť z vytvárania placenty 🤷‍♀️. Gyn mi predpísal aj tabletky Progestanelle nepamätám sa ale, či mi ich predpísal už v ten prvý krát alebo v druhý plus užívala som magnézium. Po prvom trimestri sa to už chvalabohu neopakovalo

domkaw
autor
2. jan 2025

@mtn112233 som myslela že uhniezdovanie je skôr a ne už keď sme videli aj gastacny vak???

rybkoava
2. jan 2025

@domkaw ja som to mala podobne ako calatethea. Tehotná som bola približne ako Ty, bolo vidno generačný vak, počiatočné štruktúry plodu a že je to v maternici. Progestranelle som brala hneď od začiatku až do cca 20 týždňa. Všetko dobré dopadlo, máme doma zdravé batoľa. Držím palce.

domka222
2. jan 2025

Ja mám zase opačnú skúsenosť s tmavým výtokom,keď to neskončilo dobre.
@mtn112233 však uhniezdené už je,keď mala potvrdené tehotenstvo

tim23
2. jan 2025

@domkaw ja som mala v tom tt tiež hnedy výtok.. Ale len taký slabučký.. Len na papieri

domkaw
autor
2. jan 2025

@domka222 ako ti to ďalej pokračovalo? Bolelo ťa niečo? Alebo nejaké pocity?

domkaw
autor
2. jan 2025

@tim23 aj ja som taký mala slabučký a dnes nič.

mtn112233
2. jan 2025

@domkaw
@tim23
Ja keď som sa objednavala na prvé vyšetrenie po vynechani MS tiež som bola v cca 5tt a sestričke som po telefóne tiež spomenula hnedý výtok povedala mi že to býva, tiež spominala uhniezdovanie a prekrvenie maternice.. horšie by bolo iba keby sa k tomu pridajú bolesti

tim23
2. jan 2025

@domkaw myslím že je to ok, taký slabý výtok. Horšie by bolo ak by to bola čerstvá krv. Inak ja som do toho mala aj také zvláštne bolesti.. Niečo podobné menštruačným a plus také ťahanie

domkaw
autor
2. jan 2025

@tim23 aj ja mám také aj krize ma jemne bolia

tim23
2. jan 2025

@domkaw to je v poriadku 🙂

domkaw
autor
2. jan 2025

@tim23 niekedy bolesti mám niekedy nie 🫣 prsia 2 dni boleli potom prestali. Zbláznim sa z toho 🫣 totiž toto je naše jediná šanca bolo to jedno embrio z umelého oplodnenia.

tim23
2. jan 2025

@domkaw tak to vám držím palce 🍀 a dr ti niečo predpísal? Mne dával progestanelle a ascorutin.. Malý má 2 roky ☺️

domkaw
autor
2. jan 2025

@tim23 ja od začiatku berem esteofem prognestanolle. Včera mi dal ascorutin.

dixitka
2. jan 2025

@domkaw ja som mala toto 2x, v 7. a 11. tt. Podľa mojej dr. aj podľa googlu (x zdrojov som zo stresu vtedy prečítala :D ) je to bežné, normálne, netreba sa znepokojovať. Ak je teda reč o malom množstve hnedého výtoku, ktorý môže trvať pár dní. Ak by toho bolo veľa a červená krv, vtedy treba ísť na pohotovosť.

tim23
2. jan 2025

@domkaw tak ste urobili maximum, teraz je to na bábätku ako sa uchytí. Verím že to dáte.. Ty sa hlavne nestresuj a negoogli.. 🤗

domka222
2. jan 2025

@domkaw nie,nebolelo nič. Len ten výtok

lejluska
3. jan 2025

Mala som úplne podobnú situáciu a syn má už v marci 10 rokov 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre