Baby prosím poraďte mi...
Bola som teraz na WC a bol tam hnedý výtok...
Som v 5.tyzdni a ku gynekológovi som objednaná na ďalší týždeň v stredu, je to vážne?
Už tu stresujem a myslím na najhoršie...
Bruško ma nebolí...
Myslím si že kým nezakrvacas, a nezačne mat bolesti je to v pohode 😊 poprípade by som zavolala zajtra gyn že čo ďalej.. 😊 Držím palce nech je všetko v pohode 😘
Dievčatá neviem čo robiť... už na najhoršie myslím a bojím sa... ☹️ Či je to len zbytočný stres...
Tak pre svoj dobrý pocit o pokoj choď na pohotovost. U mňa to bol potrat, tu ti nikto nevie presne povedať čo sa deje.
zial je to hop alebo trop - moze to byt len tym, ze sa maternica prekrvuje a praskla ti nejaka vlasocnica, preto hneda a nie cerstva krv alebo to moze byt aj zacinajuci potrat, skoc na pohotovost, ked nic ine, mozu ti dat duphaston alebo utrogestan na udrzanie, drzim paste! 🍀🤞🏻🙏🏻
Každá žena to ma inak ja som to mala normálne v tehotenstve vlastne tak som zistila ze som tehotná. Kľudne zajdi na pohotovost zoberú ta aj teraz večer alebo v noci
Bojím sa, že je mimomaternicove alebo ze to bude biochemické... ☹️ Bruško ma nebolí, ale už po 2x tam je ten hnedý výtok... ☹️😏
Chod radsej na pohotovost, sup sup. Tam ti viac pomozu nez rady tuto, u kazdej to mohlo byt daco ine.
to je uplne normalne, ze mas strach, vsetky, ktore sme to prezili sme ho mali - ja som hned sla napr. ku Kochovi nech ma pozru (zazila som to dvakrat) v tomto pripade plati radsej zbytocne ako podcenit, chod na pohotovost
Ahoj 🙂 Ja som mala hnedý výtok do tretieho mesiaca...Tiež som sa veľmi bála, keďze minulý rok som prišla o bábätko a začalo to hnedým výtokom...V terajšom tehotenstve mi našli hematón z ktorého to špinenie bolo...Takže šup šup na pohotovosť, pre pokoj na duši 🙏🏿
Dievčatá niekde som čítala, že ak na teste druhá čiarka slabne a nesilnie tak to znamená mimomaternicové a ze to nie je dobre... ☹️
Ak si spravím zajtra ráno test a čiarka bude silná je to v poriadku?
Ako ďaleko máš pohotovosť? Ja by som zbehla radšej ak to máš blizko
Ako to má niektorá z nás vedieť či to bude ok. Už dávno si mohla poznať názor lekára niekde na pohotovosti.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som mala hnedý výtok až do 12tt. A už mám doma 2mesacne bábätko. Ale skus radšej zavolať Dr. Možno ťa zoberie skôr. Ale mne môj povedal ze je to úplne normálne. Kym to nie je jasno červená krv.