Hnedý výtok v 5. týždni

21. apr 2021

Baby prosím poraďte mi...
Bola som teraz na WC a bol tam hnedý výtok...
Som v 5.tyzdni a ku gynekológovi som objednaná na ďalší týždeň v stredu, je to vážne?
Už tu stresujem a myslím na najhoršie...
Bruško ma nebolí...

zuzka565
21. apr 2021

Ja som mala hnedý výtok až do 12tt. A už mám doma 2mesacne bábätko. Ale skus radšej zavolať Dr. Možno ťa zoberie skôr. Ale mne môj povedal ze je to úplne normálne. Kym to nie je jasno červená krv.

ivver
21. apr 2021

Myslím si že kým nezakrvacas, a nezačne mat bolesti je to v pohode 😊 poprípade by som zavolala zajtra gyn že čo ďalej.. 😊 Držím palce nech je všetko v pohode 😘

autor
21. apr 2021

Dievčatá neviem čo robiť... už na najhoršie myslím a bojím sa... ☹️ Či je to len zbytočný stres...

borka168
21. apr 2021

Tak pre svoj dobrý pocit o pokoj choď na pohotovost. U mňa to bol potrat, tu ti nikto nevie presne povedať čo sa deje.

petamich
21. apr 2021

zial je to hop alebo trop - moze to byt len tym, ze sa maternica prekrvuje a praskla ti nejaka vlasocnica, preto hneda a nie cerstva krv alebo to moze byt aj zacinajuci potrat, skoc na pohotovost, ked nic ine, mozu ti dat duphaston alebo utrogestan na udrzanie, drzim paste! 🍀🤞🏻🙏🏻

ivka21
21. apr 2021

Každá žena to ma inak ja som to mala normálne v tehotenstve vlastne tak som zistila ze som tehotná. Kľudne zajdi na pohotovost zoberú ta aj teraz večer alebo v noci

autor
21. apr 2021

Bojím sa, že je mimomaternicove alebo ze to bude biochemické... ☹️ Bruško ma nebolí, ale už po 2x tam je ten hnedý výtok... ☹️😏

dmk_1
21. apr 2021

Chod radsej na pohotovost, sup sup. Tam ti viac pomozu nez rady tuto, u kazdej to mohlo byt daco ine.

petamich
21. apr 2021

to je uplne normalne, ze mas strach, vsetky, ktore sme to prezili sme ho mali - ja som hned sla napr. ku Kochovi nech ma pozru (zazila som to dvakrat) v tomto pripade plati radsej zbytocne ako podcenit, chod na pohotovost

evulik777
21. apr 2021

Ahoj 🙂 Ja som mala hnedý výtok do tretieho mesiaca...Tiež som sa veľmi bála, keďze minulý rok som prišla o bábätko a začalo to hnedým výtokom...V terajšom tehotenstve mi našli hematón z ktorého to špinenie bolo...Takže šup šup na pohotovosť, pre pokoj na duši 🙏🏿

kiki9871
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
21. apr 2021

Dievčatá niekde som čítala, že ak na teste druhá čiarka slabne a nesilnie tak to znamená mimomaternicové a ze to nie je dobre... ☹️
Ak si spravím zajtra ráno test a čiarka bude silná je to v poriadku?

evulik777
21. apr 2021

Ako ďaleko máš pohotovosť? Ja by som zbehla radšej ak to máš blizko

borka168
21. apr 2021

Ako to má niektorá z nás vedieť či to bude ok. Už dávno si mohla poznať názor lekára niekde na pohotovosti.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre