Hnedý výtok v 14. týždni

26. sep 2021

Prajem pekný deň 🙂.
Som v 14.týždni tehotenstva, je to moje druhé tehotenstvo a pred tým som toto nemala. Proste ráno som na papieri mala hlien, ale nie číry, ale trošku nahnedlý. Nemám bolesti ani nič, bolo to jednorázové. Teraz už je ten výtok taký aký ma byť. Myslíte, že je to na pohotovosť? Viem, pýtať sa na koníku je možno blbé, ale som doma sama s dcérkou a nemám ju kam dať, manžel príde večer z práce, tak reku či si mám niekoho na odvoz do nemocky hľadať. Vďaka za rozumné komentáre.

ikonica
26. sep 2021

Nemali ste predtym sex ze sa ti podrazdil krcok?

autor
26. sep 2021

@ikonica práveže nemali, včera som pratala aj za malou stále behám, len ma to zaskočilo, že prvý trimester nič a teraz na začiatku druhého toto.

ikonica
26. sep 2021

Ani par dni dozadu? mozno si sa len trocha viac namahala... Zajtra cinkni gynovi....

bublanina1
26. sep 2021

Aspoň zavolať gyn.a povedať to ...

hederamonstera
26. sep 2021

ak si to mala len raz, nestresovala by som, mohlo byt, ze ti nejaka malinka vlasocnica krvacala (nic vazne, sposobene aj pohybom alebo aj rastom maternice) a teraz to z teba vyslo (hneda krv=stara krv). Ale ak sa ti to bude opakovat, chod na kontrolu.

dejna_
26. sep 2021

Ja by som minimálne zajtra volala gynekológovi ak teda dnes u bude všetko ok ..ak nie určite pohotovost

nina296
26. sep 2021

Ahoj, Ja som to presne mala, prvé tehotenstvo a zlakla som sa,tak sme isli rychlo na pohotovost. A povedali mi,že zbytočne som prišla,že to sa často stava. Pokial silno nekrvacam,tak to nic nie je. Ani mi nic na to nedali. Pre istotu som isla na další den aj na gyndu a doktorka mi dala na vkladanie progesteron, ale len na pár dni.

autor
26. sep 2021

Žienky, ďakujem za reakcie, bola som aj s malou vonku, lebo inak sa nedá a všetko je ok, žiaden výtok, špinenie, nič... tak snáď to už bude ok.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre