Ahojte,som v 11tt a dnes z nicoho nic som si nasla na nohavickach hnedý výtok a aj po utreti na toal.papieri. Ihneď som utekala na pohotovost,ale pani doktorka povedala,že je všetko v poriadku.Máte niektora s tým skúsenosť a všetko dobre dopadlo?Velmi sa bojim😔
Bude to dobre 🍀💗... vylozit nohy, klud, zapni telku film 🥰daj si dobre jedlo, keď tak nasad ascorutin a hlavne žiadny stres len sa nenamahaj... Držím palčeky 🦋
@sunshine_18 ďakujem😊 a ak budem mat aj zajtra výtok,mozem si sama nasadiť ascorutin?doktorka mi nic nepredpisala
@nina296 myslím si ze môžeš je voľnopredajný a nasadila by som si preventívne vitamín C a magnerot ☺️.. Nič z toho ti neuškodí jedine pomôže
Ahoj ja som začala špiniť tmavohnedé v 8tt teraz a doktor mi dal dicynone a doma ležím a len sprcha a wc.. mám tam aj hematóm.
@nina296 Obavy sú pochopiteľne,ale musíš veriť,že bude všetko v poriadku..Kým to nie je čerstvá krv tak je to vraj ok..Ale ja keď som sa pýtala teraz gynekológa, že kedy je to už zlé,tak povedal,že ťažko povedať,lebo každé tehu je individuálne a čo u jednej platí u druhej nemusí..Takže tak no,hlavne veselú myseľ a žiaden stres.
Ja som mala hnedé špinenie v 7tt a mám 6 ročného syna, tiež v 7tt som masívne krvácala čerstvou krvou a mám 5mesačneho syna 😉 Ja mám kritický 7tt tehotenstva, tiež jeden potrat som v tom týždni mala... určite môže byť ešte všetko dobré ♥️🙂 držím palce, len oddychuj a mysli pozitívne ( aj keď sama viem aké je to v takej situácii ťažké ) ...mne na špinenie, dali ascorutin, dycione... ležala som aj v nemocnici..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nina296 ja som mala špinenie aj slabé krvácanie do tretieho mesiaca a sme už 29tt.Nestresuj sa a oddychuj,držím palce🍀🍀🍀