Hnedý výtok v 10. týždni

phia
3. jan 2022

Ahojte. 7.12. som v 7 tt zacala silno krvacat-krv bola svetla, okamzite som sla k lekarke. Ta mi vravela, ze mam hematom a krvacam z neho, s babom bolo vsetko v poriadku, dala mi Duphaston 10mg 3x1 a Magnezium. O dalsi tyzden pri kontrole vravela, ze sa hematom dost zmensil a nie je o takmer vidiet. Liecbu beriem nadalej. Mam ale kazdy den hnedy vytok, niekedy silnejsi niekedy slabsi.mate niektora s tym skusenosti? Je to v poriadku, ze sa ten hematom vyplavuje tak dlho? Momentalne som v 10 tt.
Dakujem

fok
3. jan 2022

@phia ahoj, áno ja som mala hematóm a špinila som od cca 6tt až do nejakého 12tt
Nie vkuse ale ťahalo sa to so mnou 6 týždňov cca 🙂

phia
autor
3. jan 2022

@fok dakujem za odpoved, uz sa mi to zda nejako dlho, no ukludnila si ma😊

barbora0308
3. jan 2022

@phia po hematome je to normalne ze sa takto "cistis" pokial nezacnes znova krvacat jasnou/cerstvou krvou, tak je to v poriadku. Hlavne si davaj pozor, vela oddychuj, nic tazke nedvihaj, domace prace nechaj na partnera a pod. Pomaha aj Ascorutin (proti praskaniu ciev, vacssia davka C-cka, v pribalovom letaku je napisane, ze by sa pocas tehotenstva nemal, ale gynekologovia ho bezne pri tychto problemoch navrhuju), je volne predajny v lekarni, o davkovani sa ale radsej porad s lekarom. Prajem vsetko dobre 🍀!

fok
3. jan 2022

@phia a súhlasím s komentárom podo mnou. Veľa oddychovať a ja som tiež brala utrogestan a ascorutin a prešlo 🙂 už som v 38tt o chvíľu. Čiže hlavne pokoj a oddych.

1stella1
3. jan 2022

@phia jasom pri kazdom tehotenstve aj spinila, aj krvacala (niekedy aj silno) cca 4 mesiace. 3 zo 4 tehotenstiev som dotiahla do uspesneho konca.

phia
autor
3. jan 2022

@barbora0308 Dakujem pekne⚘

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre