Ahojte. Momentálne som doma v karanténe, nakoľko som 28.1.2022 mala pozitívny PCR Covid test.
Dnes podvečer som si na WC všimla hnedý výtok. Len keď som sa utrela. Inak nemám žiadne bolesti ani nič. V piatok mám kontrolu u gynekológa, no chcem sa spýtať, či to je hneď predzvesť niečoho zlého alebo sa to tiež nekomu stalo...ďakujem za info.
(Som cca 9tt)
@kikus1452 Ja by som volala na pohotovost ze som pozit a ze mam hnedy vytok. nech ta vysetria a dopredu sa pripravili ze si pozit.
Ja som ho mala tiez v 8tt sla som preistotu na pohotovost a nastastie vse bolo OK 🙂 srdiecko bilo; ze vraj to je normalne v tomto skorom stadiu, ale byt tebou tiez tam zajdem, radsej ist ako nedajboze lutovat, drz sa!
@kikus1452 Spinila som od uplneho zaciatku tehotenstva az cca. do 10tt, bola som ale sledovana gynekologom a raz ked som mala uz velmi silne spinenie, tak som zbehla aj na pohotovost. Kazde spinenie pocas tehu by sa malo konzultovat s lekarom, vo vacsine pripadov je to na zaciatku tehotenstva iba kvoli uhniezdovaniu, no moze to byt aj zacinajuci potrat.
@kikus1452 ja to mám takisto, ráno večer si vkladám Utrogestan a tiež mám z neho hnedý výtok keď sa rozpúšťa. Zatiaľ je všetko v poriadku som 10tt
Toto sa mi stalo 1.12.2021. O 2 tyzdne som mala kontrolu a zistilo sa, ze nebije srdiecko... vraj zastalo pred 2 tyzdnami. Ja som vtedy nesla, ze nebudem traposit (spinenie totiz rano prestalo...) mala som ist na kontrolu hned, no nebolo by sa dalo nic robit. Pevne verim, ze to nie je tvoj pripad... ale ja som sa ucicikala na podobnych forach, ze hnedy vytok je "normalny"... nie je normalny. Nechod na pohotovost, ale k svojmu gyn, hlavne nech ma kvalitne sono
@kikus1452 Super, len tak dalej nech je vsetko OK! 🤞Ano, femibion sa prehlta, idealne po obede.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ešte som zabudla napísať, že užívam UTROGESTAN ráno-večer.