Ahojte ,
Včera sme mali 3D UTZ , ale Naše malé sa "jašilo" nechcelo sa zastaviť , takže Nás p.doktor poslal poprechádzať sa ,aby sa natočilo ako treba 🙂
No,ale čo sa týka pohlavia nevedel to určiť ,pretože stále vyvádzalo ..odhad je chlapček 😉
Dnes som bola na poradni ,a ráno mi začal ako keby hnedý výtok - tak som jej to povedala..
utorok po sexe večer nič ,a ráno hej cez deň to ustúpilo a dneska zasa tak ma skontrolovala bábätko je v poriadku ,čo sledovala p.doktorka ,a dala mi magnézium a o dva týždne kontrola.
P.styk samozrejme už nebudeme riešiť aj mi ho zakázala len to špinenie teraz ustúpilo ,ale pred chvíľou zasa ..
😀 😀 😀
nechapem vo co gou.... ale viem isto ze sa skovava pismenko "ch"
😀 😀 😀 😀
asi roztrzita buduca maminka 😀 😀 😀
...and what´s the point? 😵
nechcela by si tento príbeh napísať radšej do svojho fotoblogu? 😉
som Slovenka,ale nazvu temy veru nerozumiem 😀 😀
@stellamaris vsak nevies ? Nova gramatyka alebo pravopys... To sa tu šýry nejako pryríchlo na moj vkus. Ale uz trenujem
@zita19 vsak vydym 😀 sa naucim aj ja,lebo pysem ako idyot 😀 😀
Niekto sa tu asi zhovára (píše si) sám so sebou 😉 😀 😀 😀. No má to svoje výhody, že? 😉
@zita19 no,novy nazov je teda ina kava 😉 a sme pri vytoku.................... 😝 nejake spinenie,no stava sa v tehu aj inym.................
@stellamaris Este raz som ten prvy prispevok precitala... Ze je zrovna vytok podstatou problemu by mi nedoslo ani v najdivokejsom sne... Ale zas este stale nie som majitelkou krystalovej gule... 😀 😀
@zita19 mozno to upravil admin..snazil sa,a vsak tiez je len clovek 🙂
@anatalia77 vsak ja viem ze admin... Ale ja by som vybrala nieco veselsie z tej spravy Naše malé sa "jašilo" sa mi paci uplne najviac 🙂
@zita19 ani ja nemam kristalovu gulu 😀 a s vytokom by som sa isla ukazat najblizsiemu gynekologovi,pre istotu 😝
@stellamaris bola u gynekologa,a dostala zakaz sexu..
@anatalia77 to viem,citala som to hore...........iba vravim,ze skoda tu vypisovat o vytoku,ked mame gynekologov. Zakaz sexu sa rozumie ako samozrejmost,ked tehotne maju vytok alebo zacnu krvacat...............
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
A aka,je otazka?