Ahojte baby, videla som, že už tu včera asi takáto istá téma bola a tak píšem taktiež môj problém.
Mala som hnedý výtok prv bol tmavo hnedý, potom trocha bledší, večer už nebol hnedý, ale taky veľmi slabo ružový a dnes už skoro nič, čo to môže byť?
Nechcela som písať do tamtej diskusie, pretože by sa tam môj komentár asi stratil 🙄
Taktiež sa bojím čo by to mohlo byť. Na ďalší týždeň to už bude 6 tt.
Prečistila sa maternica? Krv tam chvalabohu nebola tak som nikam nevolala/nebehala.
Bolesti v podbrušku nemám len také slabé ako keď sa blíži MS, ale to by som ani bolesti nepripisovala len také "cítenie" že sa niečo deje.
@buducamama ahoj, idem na ďalší týždeň tak jej to poviem... robila som si dnes aj test a čiarka neslabne tak by to malo byt ok myslím...
Teraz už žiadne špinenie nemám tak dúfam, že to bolo len nejaké prečistenie...
@sandra151 prestalo to už a nič už nemám... 😏 Neviem co to bolo.. 🙄
Ani ja to uz nemam, len som spomenula dr. a dala mi progesteron, potom uz som nespinila, ale radsej som si to nasadila.
@buducamama ďakujem veľmi pekne za odpoveď ❤️ na ďalší týždeň jej to poviem tak uvidím čo a ako☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Isla by som k dr., ja som v 6tt teraz spinila len jemne nahnedo a dala mi Progestanell.