Hnedkasté špinenie v 7. týždni

szanducika
28. mar 2021

Dievčatá, stalo sa niektorej z Vás že ste mali hnedkasté špinenie?
Kontrolu mam až vo štvrtok nakolko ešte drobca nevidel, teraz som 6+4 tt. Som sa veĺmi zlakla,a som z toho smutná.
Ďakujem

simona1998
28. mar 2021

@szanducika známej vravel gynekológ že spinenie je ok pokial nejde krv 🙂 vraj to je bežné a sa nemá báť

marpel
28. mar 2021

@szanducika ja by som kontaktovala lekára... pri prvom tehotenstve som začala špiniť - nič dramatické, pár kvapiek no skončilo to spontánnym potratom... teraz pri druhom tehotenstve špiniť tiež, nezistili príčinu ale babo rastie ako ma... dali mi lieky a uvidíme čo bude...

zuzka565
28. mar 2021

Mne tiež vravel Dr že je spinenie ok. Ja som spinila do 12steho tyzdna a raz som aj mala jasno červenú krv. Našťastie to dobre dopadlo a už mám doma pomaly 9 týždňového drobca.

petamich
28. mar 2021

pre istotu lekarovi zavolaj, ked nic ine moze ti dat napr. duphaston, u mna v dvoch pripadoch spinenie nevestilo nic dobre, ine zeny spinia a je to v poriadku, maternica je prekrvena mohla prasknut jemna vlasocnica, moj osobny nazor, radsej by som to skonzultovala a velmi drzim paste 🤞🏻🤞🏻

148terka148
28. mar 2021

Ja som mala spinenie a musela som ukocit tehu 7tyzdni

petus998
29. mar 2021

Spinenie byva aj v case ms ked si tehu a ma prist ms mozes mat kludne spinenie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre