Hnedé špinenie v 6tt

milka1988
9. júl 2021

Ahojte
Predvčerom som bola v Car na kontrolu po IUI či už je akcia srdiečka a či je všetko kde má byť. Povedali ze mám zavolať svojej gyn. Volala som objednala včera na krv a vyšetrenie spravila. Všetko bolo v poriadku. Vravela som jej že mám druhý deň hnedé spinenie ale iba pri utierani sa na toaletnom papieri. Pozrela skontrolovala na sone nebolo nič vidieť že by hrozil napr potrat. Mám nasadený už od 2dpo po IUI duphaston a mam v ňom pokračovať. Nič som viac nedostala že mám brať.
Čítala som aj o magneziu na spinenie mám si ho kúpiť? Aj ascorutin? Prenatalne vitamíny ho neobsahujú.
Ak bolo včera všetko ok, bolesti nemám mám ísť aj tak na pohotovosť ak zase spinim? Je to hnedý výtok nie čerstvá krv. Moja gyn včera povedala že to sa maternica spamätáva z toho že neprišla ms a takto sa snaží vypudiť nejakú krv ešte. Čo je pravdy na typom to už neviem.
Ďakujem za vaše skúsenosti a rady

zanetakovacsova
9. júl 2021

@milka1988 nebude to rozťahovaním maternice?

milka1988
autor
9. júl 2021

@zanetakovacsova no to práve neviem to je nejako ak cítiť? Lebo mňa zatiaľ ani raz nebolela maternica ani take ako pri ms

mishach
9. júl 2021

Ja som mala hnedé spinenie, niekedy také ružové do 12tt. Užívala som duphston a femibion. Všetko dopadlo ok. Ale nemohla som nič dvíhať, lebo akonáhle som dvihla niečo, všimla som si že spinim viac. Spinenie som ml spojené s bolesťami podbruška. Tak neviem čím to bolo.

milka1988
autor
9. júl 2021

@mishach ďakujem ja užívam jamienson prenatal ale skusim pozrieť aj ten femibion

uzanka16
9. júl 2021

aj ja som spinila aj u lekara bola, v kuse som pocuvala ze to je normalne, ze to bezne zeny mavaju na zaciatku tehu, lebo ako si aj ty pisala, ze maternica sa spamatava, akoze deje sa to, ale moj pripad to nebol. lekar nic nehrozi az v 1 rano krvi akokeby som menstruaciu dostala a smer pohotovost, polezala som si v nemocnici 2 mesiace, vsetko ok dopadlo nakoniec som mala hematon a preto spinenie a neskor krv

milka1988
autor
9. júl 2021

@uzanka16 a ten hematom nevideli skor na sone?

uzanka16
9. júl 2021

@milka1988 moj lekar ho nevidel a na pohotovosti lekar ze ako si to nemohol lekar nevsimnut a nechat ma tyzden stale spinit, ja ked som videla kolko zo mna tieklo tak uz najhorsi scenar som videla, ale nastatsie to dopadlo dobre a chlapcek bude mat 4 roky. Ale viem o vela zenach ze spinili a nic zle to neznamenalo.

mishach
9. júl 2021

@milka1988 mne dr povedal, femibion je dobrý. Držím palce😉

milka1988
autor
9. júl 2021

@uzanka16 tak ja som bola v car tam dr nic nevidel preco spinim druhý den uz u mojej dr nic nevidela tak snad dvaja by si už všimli keby nieco 🙂 ale napr teraz som bola na wc a nic ani na toaletnom papieri nic nebolo. 🤔

milka1988
autor
9. júl 2021

@mishach len femibion neobsahuje zelezo cize si ho mam dokúpiť?

uzanka16
9. júl 2021

@milka1988 tak potom bude podla mna vsetko ok, len odporucam nenamahat sa a kludovy rezim pre istotu

verora
9. júl 2021

@milka1988 hlavne sa nestresuj (nepomáha to). Tiež som tak mala cca do 12 TT, spinila som. Na sone v CAR po IUI a u gyndy nič nebolo vidieť. Vkladala som Progestenalle. Raz som utekala aj na pohotovosť pretože som mala aj krv, ale všetko bolo ôk. 😍

milka1988
autor
9. júl 2021

@verora no a ten progestenalle mi vcera nedala, lebp som povedala ze z duphastonu mi nie je dobre ale ze kym spinim nemozem si ho vkladat :(

verora
9. júl 2021

@milka1988 vkladala som aj keď som spinila.

dejna_
9. júl 2021

@milka1988 zo železom v tehotenstve opatrne, aspoň tak mi hovorila gynekologicka..osobne by som pýtala určite nejaký progesterón lebo duphaston je slaby ...na spinenie pomáha ascorutin je voľnopredajné v kvázi ak ho môžeš nasadiť berie ho pomaly každá druhá prípadne sa poraď s lekárkou. Femibion je fajn a aj magnézium si môžeš dávať.prajem veľa zdravia

milka1988
autor
10. júl 2021

@dejna_ ano na ascorutin som už pisala hematologicke, a železo mam teraz v Jamienson prenatal 25mg ale keď kúpim femibion tam uz zelezo nie je vôbec a čítala som že je dôležité ho brať. Samozrejme s mieriou

milka1988
autor
10. júl 2021

@dejna_ a magnézium ake odporúčas? 🙂
A ďakujem. ❤️

dejna_
10. júl 2021

@milka1988 ja som brala magnerot vždy ale vraj obsahuje len 31 mg magnézia tak niekedy treba aj dve tablety tri krát denne ....teraz som.zacala brať od dr Max magnézium a to má 51 mg magnézia podobne ako galvex odporučila mi ho lekárnička tak uvidíme ..ja som mala vždy nižšie hladiny ale konečne som sa dostala do normy ..

mishach
10. júl 2021

@milka1988 obsahuje: železo 10 mg (71% RVH) ja som neuzivala železo navyše. Skús sa spýtať radšej dr, ako užívať zbytočne veľa vsetkeho

milka1988
autor
10. júl 2021

@mishach no jasné ako preháňať to nechcem. Dnes som už kúpila Femibion 1 🙂

milka1988
autor
10. júl 2021

@dejna_ hladina sa dá kde odmerať? Kedy to robia? Lebo mne iba teraz vo štvrtok prvý krát brala Mika gyn krv a ani neviem čo všetko sa z toho vyšetruje 😁

dejna_
11. júl 2021

@milka1988 mne to brala vždy gynekologická a potom mi to brala aj na reprodukčnej imunológii a dokonca aj na hematologii vždy som lizala dolnú hranicu bola unavená a ospala až depresívna ale ako som sa dostala na normu tak sa cítim oveľa lepšie

milka1988
autor
11. júl 2021

@dejna_ aha tak mne na hematologii robili všetko možné ale či aj toto to neviem :( ale necítim sa zle ani depresivne práveže ziadne zmeny na sebe nebadam zatiaľ ani nalady

dejna_
11. júl 2021

@milka1988 tak je super 👌

milka1988
autor
11. júl 2021

@dejna_ ako je oznacene magnézium vo výsledkoch od hematologicky? 😁

dejna_
11. júl 2021

@milka1988 myslím ze Mg ale ráno to pre istotu pozriem 🤭

milka1988
autor
12. júl 2021

@dejna_ oki dakujem 🙂

dejna_
12. júl 2021

@milka1988 s horčík tam je

milka1988
autor
12. júl 2021

@dejna_ no tak to musím pozrieť či mne to robili . To na požiadanie ti spravili? Či automaticky?

dejna_
12. júl 2021

@milka1988 vieš čo automaticky práveže len nie každá hematologia to robí ..toto mi robili na kramaroch v synlabe

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre