Ahojte
Predvčerom som bola v Car na kontrolu po IUI či už je akcia srdiečka a či je všetko kde má byť. Povedali ze mám zavolať svojej gyn. Volala som objednala včera na krv a vyšetrenie spravila. Všetko bolo v poriadku. Vravela som jej že mám druhý deň hnedé spinenie ale iba pri utierani sa na toaletnom papieri. Pozrela skontrolovala na sone nebolo nič vidieť že by hrozil napr potrat. Mám nasadený už od 2dpo po IUI duphaston a mam v ňom pokračovať. Nič som viac nedostala že mám brať.
Čítala som aj o magneziu na spinenie mám si ho kúpiť? Aj ascorutin? Prenatalne vitamíny ho neobsahujú.
Ak bolo včera všetko ok, bolesti nemám mám ísť aj tak na pohotovosť ak zase spinim? Je to hnedý výtok nie čerstvá krv. Moja gyn včera povedala že to sa maternica spamätáva z toho že neprišla ms a takto sa snaží vypudiť nejakú krv ešte. Čo je pravdy na typom to už neviem.
Ďakujem za vaše skúsenosti a rady
@zanetakovacsova no to práve neviem to je nejako ak cítiť? Lebo mňa zatiaľ ani raz nebolela maternica ani take ako pri ms
Ja som mala hnedé spinenie, niekedy také ružové do 12tt. Užívala som duphston a femibion. Všetko dopadlo ok. Ale nemohla som nič dvíhať, lebo akonáhle som dvihla niečo, všimla som si že spinim viac. Spinenie som ml spojené s bolesťami podbruška. Tak neviem čím to bolo.
aj ja som spinila aj u lekara bola, v kuse som pocuvala ze to je normalne, ze to bezne zeny mavaju na zaciatku tehu, lebo ako si aj ty pisala, ze maternica sa spamatava, akoze deje sa to, ale moj pripad to nebol. lekar nic nehrozi az v 1 rano krvi akokeby som menstruaciu dostala a smer pohotovost, polezala som si v nemocnici 2 mesiace, vsetko ok dopadlo nakoniec som mala hematon a preto spinenie a neskor krv
@milka1988 moj lekar ho nevidel a na pohotovosti lekar ze ako si to nemohol lekar nevsimnut a nechat ma tyzden stale spinit, ja ked som videla kolko zo mna tieklo tak uz najhorsi scenar som videla, ale nastatsie to dopadlo dobre a chlapcek bude mat 4 roky. Ale viem o vela zenach ze spinili a nic zle to neznamenalo.
@milka1988 zo železom v tehotenstve opatrne, aspoň tak mi hovorila gynekologicka..osobne by som pýtala určite nejaký progesterón lebo duphaston je slaby ...na spinenie pomáha ascorutin je voľnopredajné v kvázi ak ho môžeš nasadiť berie ho pomaly každá druhá prípadne sa poraď s lekárkou. Femibion je fajn a aj magnézium si môžeš dávať.prajem veľa zdravia
@milka1988 ja som brala magnerot vždy ale vraj obsahuje len 31 mg magnézia tak niekedy treba aj dve tablety tri krát denne ....teraz som.zacala brať od dr Max magnézium a to má 51 mg magnézia podobne ako galvex odporučila mi ho lekárnička tak uvidíme ..ja som mala vždy nižšie hladiny ale konečne som sa dostala do normy ..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@milka1988 nebude to rozťahovaním maternice?