Ahojte,hospitalizovali ma v piatok lebo som zacala silno krvacat(14tt),dostala som injekcie a tabletky,teraz uz nekrvacam len na toaletnom papieri mam take slabe hnede spinenie,co si myslite je to ok?
A prečo si krvácala povedali ti?? Malo by to byt lepšie hnedé soinenie by mala byť len stará krv...pozostatky ...keď ale nie si istá či je to ok tak treba ísť k lekárovi opäť alebo aj si v nemocnici tak sa spýtať radšej skôr a zbytočne ako neskoro 😌
@princess59 @lellla dakujem baby,nezistili preco krvacam,mozno praskla cievka alebo cysta🤷🏼♀️ pytala som sa lekarky ci je to normalne,hovorila ze to nieje normalne,ze to je tiez krv,tak neviem kedy ma pustia konecne domov😔
a hlavne preto sa pytam lebo mne sa tiez zda ze to bude zvyskova krv...ale ona vie asi lepsie,teda urcite.
A podla Vas ked ma pustia domov a nebudem dostavat injekcie tak nezacnem znova krvacat???Strasne sa toho bojim,bol to hrozny pocit vidiet tolko krvi v 14tt😔
Mne sa to stalo cca v 7-8 týždni a okolo 10 už som mala aj hematóm, ale v nemocke si ma nenechali...musela som ležať, dali mi injekciu a odporučili ascorutin
@princess59 ascorurin dostavam aj ultrogestan+ este injekcia 3x denne..a tebe to preslo potom hned?alebo par dni si spinila tiez?ja som 2x bola na usg a zevraj hematom nemam🙏
Ja som bola po ivf tak vysoké dávky progesterónu som mala od začiatku, ten mi už nepredpisovali. Trvalo to pár dní, 1-2 dní úplne tmavo hnedé špinenie a potom asi 1-2 dní len také zbytky, takmer nebadatelné...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Áno hnedé je ok, pravdepodobne sa vyplavuje zvyškova krv ešte z toho krvácania.... Ja som mala hematóm a špinila som na hnedo mesiac.....a raz som zakrvacala silno ale to bolo ešte pred hematómom - nezistili príčinu a po tejto čerstvej krvi som ešte pár dní špinila ....držím palce 🙏✊✊