Hnedé jemné špinenie v 1. trimestri

domcavesel
26. feb 2024

Baby, som 7+5tt a zbadala som jemné hnedé špinenie. Nič ma neboli. Je to v poriadku ? Užívam duphaston. Prosím dajte vedieť Vaše skúsenosti, veľmi som sa zľakla.

danielinda
26. feb 2024

Ahoj, ak mas daleko do terminu u svojho gynekologa, tak by som urcite isla na pohotovost.
U mna taketo spinenie 2 x neskoncilo dobre. Nemusi to byt tvoj pripad, ale sama budes kludnejsia, ked ta vysetria cim skor.

cookie29
26. feb 2024

spinenie je vzdy pol na pol.

domcavesel
autor
26. feb 2024

Tak bola som pre istotu na pohotovosti a všetko je v poriadku 🙏🏼🙏🏼🍀 bola to len stará krv, ktorej sa telo zbavovalo, do Max pár dní by to malo prestať

mqkm
26. feb 2024

Ja som to mala niekolko tyzdnov v januari a DR sa ma spytala ci som tehotna. A tak som prisla na to ze som, urobila som si test. V 8.tyzdni som mala baby scan a ukazal ze mam staru krv trosku nazbieranu. Keby krv bola cervena svieza a bolest brucha to by mohol byt potrat, ale kedze bola hneda (a vela a aj dlho) zatial sme ok.

mqkm
26. feb 2024

Tiez som citala v knihe o tehotenstve of Dr ze je to Normalne a stava sa to po oplodneni.

blondinka95
27. feb 2024

@domcavesel ja toto iste tiež vcera, akurát že ja som 9+6. A tiež beriem Duphaston tak ma to prekvapilo a tiež som išla radšej večer na pohotovosť ... a tiež stará krv a všetko je ok. 🙂 Držím ti palce

sunny15
29. feb 2024

@blondinka95
@domcavesel tiež som to mala v 5aj 6tt a nič sa nenašlo a teraz v 12+2tt sa to vrátilo,bola som na pohotovosti tiež nič nenašli len dali lieky.

domcavesel
autor
29. feb 2024

@sunny15 to som rada, že to nebolo nič vážne 🍀😊 odvtedy ako som písala sa to už nezopakovalo, tak snáď sa to už ani nebude

sunny15
1. mar 2024

@domcavesel vieš čo je toho fakt veľa,aj u nás v skupine nás je veľa ktoré sme mali špinenie alebo krvácanie a chvalabohu väčšinou bábätká boli ok.takze to bude v poriadku 😁

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre