Baby, som 7+5tt a zbadala som jemné hnedé špinenie. Nič ma neboli. Je to v poriadku ? Užívam duphaston. Prosím dajte vedieť Vaše skúsenosti, veľmi som sa zľakla.
spinenie je vzdy pol na pol.
Tak bola som pre istotu na pohotovosti a všetko je v poriadku 🙏🏼🙏🏼🍀 bola to len stará krv, ktorej sa telo zbavovalo, do Max pár dní by to malo prestať
Ja som to mala niekolko tyzdnov v januari a DR sa ma spytala ci som tehotna. A tak som prisla na to ze som, urobila som si test. V 8.tyzdni som mala baby scan a ukazal ze mam staru krv trosku nazbieranu. Keby krv bola cervena svieza a bolest brucha to by mohol byt potrat, ale kedze bola hneda (a vela a aj dlho) zatial sme ok.
Tiez som citala v knihe o tehotenstve of Dr ze je to Normalne a stava sa to po oplodneni.
@domcavesel ja toto iste tiež vcera, akurát že ja som 9+6. A tiež beriem Duphaston tak ma to prekvapilo a tiež som išla radšej večer na pohotovosť ... a tiež stará krv a všetko je ok. 🙂 Držím ti palce
@blondinka95
@domcavesel tiež som to mala v 5aj 6tt a nič sa nenašlo a teraz v 12+2tt sa to vrátilo,bola som na pohotovosti tiež nič nenašli len dali lieky.
@sunny15 to som rada, že to nebolo nič vážne 🍀😊 odvtedy ako som písala sa to už nezopakovalo, tak snáď sa to už ani nebude
@domcavesel vieš čo je toho fakt veľa,aj u nás v skupine nás je veľa ktoré sme mali špinenie alebo krvácanie a chvalabohu väčšinou bábätká boli ok.takze to bude v poriadku 😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, ak mas daleko do terminu u svojho gynekologa, tak by som urcite isla na pohotovost.
U mna taketo spinenie 2 x neskoncilo dobre. Nemusi to byt tvoj pripad, ale sama budes kludnejsia, ked ta vysetria cim skor.