Ahojte dievčatá, prosím o radu. Som v 13 tt, do toho 10 tt som jedla veľa, stále som bola hladná a teraz v 13 tt mám už tretí deň strašnú hnačku, fakt že to s prepáčením tečie zo mňa a nechutí mi jesť. Je to nejak spojené s tehotenstvom alebo mám príčinu hľadať niekde inde? Nejedla som nič také čo by hnačku malo spôsobiť. Skúšala som čučoriedky, čierne uhlie, banán a nič nepomohlo :/ smectu alebo prášky tomu podobné radšej nechcem nieže to ublíži bábätku.. A vlastne hnačka nemôže bábätku ublížiť? Mali ste niektorá taky problém na začiatku tehu?
Smecta a cierne uhlie sa nevstrebava z creva, ale navazuje na seba toxiby, bakterie, virusy a vyjde cele von. To neublizi nijako.
Asi pred 2 dňami som čítala, ze Smecta po novej registrácii sa nesmia užívať u tehotnych ani u detí do 2 rokov. Viem to, pretože sme na dovolenke a tiež som mala hnačky.
@vasjar si Tehotná? Čo ti pomohlo?
Áno som tehu, ale hnačku som mala iba 1 deň, dala som si banán...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Trojdňový hnačka je už na doktora. Je jedno ci dieťa, dospelý, tehotná, netehotna.