Hnačka v tehotenstve

vvrga1
27. júl 2021

Ahojte žienky. Prosím vás, som tehotná a 2 dni za sebou mam cely deň hnačku, doki neberie mobil, poraďte liek ktorý je bezpečný aj počas tehotenstva 🙏

zuzikak
27. júl 2021

cierne uhlie urcite ako tehotna mozes. Potom dietu - len odbublinkovana mineralka 50:50 s prevarenou vodou. Ziadna lucka alebo ina balena voda (nemaju dostatok mineralov). Aby si sa nedehydrovala skus si dat aj trocha cierneho caju (ale nie vela aby si zaspala v noci). Uz je dost hodin, tak ten cierny caj vynechaj. Ak mas doma cucoriedky a tmavu cokoladu aspon 75%- nu to si mozes tiez dat. Naviac dost pomaha babsky recept - 3-4 gulicky cierneho korenia len tak prehltnut. Neboj sa, vsetky tieto veci, co som vymenovala su pre teba a aj babo bezpecne. Co sa jedla tyka, tak len slane dru tycinky alebo suchy rozok. Pripadne osolena ryza s trochou mrkvy. Ine nejest a nezabudaj pit. Ak by si mala este teplotu a hnacku dalsie 2 dni tak radsej zbehni na pohotovost. Ale je dost mozne, ze to mas virozu a do 3 dni to prejde. Mozes si pridat aj probiotika (hylak forte pozri na baleni alebo biopron forte)

nikpa
27. júl 2021

@vvrga1 obidve tehu som hnackovala, brala som živočíšne uhlie. Kľudne si daj

martinka13
27. júl 2021

Lyzicu Solamylu zarobiť s trochou vody, banán. Vždy zabralo

dlucy
27. júl 2021

@vvrga1 ja som mala tiez hnacku cca 4x za den. Hned po prebudeni ako nevolnost preslo to po 2 tyzd.potom mi uz bolo klasicky zle.

lylyjana
27. júl 2021

@vvrga1 a v akom stadiu tehotenstva si? Ja som dostala hnacky cca v polke 8mesiaca, to sa telo zacalo cistit a pripravovat na porod 🙂

vvrga1
autor
28. júl 2021

Dakujem baby a som iba na zaciatku 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre