ahojte dnes len hnackujem ani nic take som nejedla dnes poradte mi prosim nieco dobre na hnacku ale som tehotna kebyze lieky nejake ....
Ahoj SMECTU mózes kludne brat!
@patik114 Ahoj v tehu môžeš pokojne pri hnačke brať Smectu 3x denne aspoň, alebo čierne uhlie - univerzálne - to sa nevstrebáva do organizmu ale naviaže na seba "zlé" látky a tým čistí tráviaci trakt a taktiež odporúčam aj Hylak Forte - sú to probiotiká ktoré upravujú narušenú črevnú flóru ...naraz môžeš brať Hylak a Smectu alebo Hylak a čierne uhlie. A samozrejme trochu podiétuj - banány, horká čokoláda, ryža, slepačí vývar, deň staré svetlé pečivo 😀 (tmavému pečivu a chlebu sa teraz vyhýbaj - telo ho dlho trávi a tak sú pre teba vhodnejšie rýchlejšie stráviteľné potraviny, ktoré nezaťažujú tráviaci trakt pomalým trávením)
Smecta alebo Hylak forte
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ patik 114, ked som minuleho roku dorazila prvy raz do afriky, kde momentalne zijeme, po tyzdni som zacala hnackovat...ako kazdy ,,biely clovek,, co dorazil 1 vy krat do afriky...:o))), bola som v 2 hom mes. tehu...tato zhanal lieky kade tade kedze bol vikend...narazil na jednu milu lekarnicku odporucila mi ...boli to sacky rozpustne vo vode...nebudem ti vraviet nazvov, lebo u nas na SK je mnoho pripravkov co mozes uzit aj pocas tehu...,ono na kazdom letaku je napisane ze pocas tehu by si nemala dany liek uzit...ale v lekarni poradia...a este mi odporucila ryzovu kazu...,drzim palce