Tehuľky poradte mi, som v 5 týždni tehotenstva a mám neskutočné hnačky. Denne 7-8x..... Už neviem čo mám robiť. Beriem smectu, papám banány, horkú čokoládu. Bojím sa, k doktorke idem len 04.03.2013. Bábätku to nemôže ublížiť???? Vôbec nič iné mi nie je, len táto hnačka ma trápi. Má s tým niekto skúsenosti. čo by som ešte mohla vyskúšať? Ďakujem.
Nemam s tym skusenosti ale podla mna su to len hormony.Hlavne treba vela pit aby si nebola dehydrovana.Mne na hnacku pomoze mala lyzicka mletej skorice.Ale keby to trvalo viac ako par dni urcite by som sa skontaktovala so svojim lekarom.
Dakujem,uz dnes idem k vseobecnemu lebo aj v noci som sa raz zobudila nato a utekala a este aj teraz rano
Inak mozem pit lucku nesytenu a rajec nesyteny. To by mi to vovalat nemalo,hm?
Dakujem,uz je to za mnou. Cierne uhlie mi pomohlo 🙂
ďakujem zelenagw 😉
Ahoj sudabe, čierne uhlie mi predpísala gynekologička, to môžeš úplne v pohode brať.... Ja už teraz hnačku nemám, ale preistotu teraz vraciam všetko.... Ale nato mi gynekologička dala čapíky TORECAN.
renca55 čierne uhlie som brala 3x denne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
neviem ti nic ine poradit len vela pit aby si nebola dehidrovana to by mohlo ublizit drzim palceky