Ahojte žienky. 24.11. mám plánovanú sekciu. Dnes ma od obeda preháňa. Strave som nič nemenila a beriem aj dlhodobo železo. Je to blížiaci sa pôrod? Kedže idem sekciou mám ísť do nemocnice až v stredu mám tehotenskú poradňu (poslednú). Bolesti mám len také mierne ako pri začínajúcej menštruácii. A trošku že ma rozbolí po kakaní ☺️
Tiež myslím,že treba ísť.
@janinnnna mne tiež začal pôrod hnačkou ...
@kacenka205 a do kolkych hodin ste porodila?
Aj ked nemam bolesti?
Treba ísť do nemocnice cim skôr.
Moze to byt začiatok pôrodu.
Ja som mala hnacku v 38 tyzdni, na Silvestra a na Novy rok este rano, ja som si myslela, ze uz aj idem rodit, ale preslo to a nic sa nedialo, na porasni potom uz aj tak lekar zhodnotul, ze musim ist rodit. Ale...hnacka u vacsiny zien znaci rozbiehajuci sa porod, u mna to tak nebolo, co bola asi vynimka.
@janinnnna večer 21.00 hnačka, telo sa vyčistilo. A na druhý deň 15.05 som porodila. Ale podľa mňa je to individuálne veľmi. Daj vedieť ako to pokračuje 🙂
Ja som pri druhej mala. Bola som na wc. A par hodin nato som bola na sale.
Skus aj sprchu. Pripadne pri poslednom som mala slabe ms bolesti a o dve hodiny bol na svete 😉
No hnačku mám aj ja len dnes od obeda aj sa dobre cítim až nato že ma sem tam nieco pobolí, sama neviem. Priateľ príde za chvíľu z práce tak asi pôjdeme na pohotovosť
@kacenka205 dám vedieť, ďakujem
Tak už ležím v nemocnici... Tak uvidíme či večer alebo zajtra sekcia. Ďakujem žienky za rady. ☺️
@janinnnna drž sa 🙂 super, že si išla 🙂 nech všetko dobré dopadne. A nech sa môžeš tešiť z malého/malej 🙂
@kacenka205 už ho máme doma
@janinnnna aký zlatý. Užívaj prvé dni. Nezopakuje sa to už 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@janinnnna vacsinou sa takto rozbieha pôrod. Ak máš plánovanú sekciu, radsej chod teraz na pohotovosť. Držím palce 🙂