Hnačka v 39. týždni

janinnnna
20. nov 2023

Ahojte žienky. 24.11. mám plánovanú sekciu. Dnes ma od obeda preháňa. Strave som nič nemenila a beriem aj dlhodobo železo. Je to blížiaci sa pôrod? Kedže idem sekciou mám ísť do nemocnice až v stredu mám tehotenskú poradňu (poslednú). Bolesti mám len také mierne ako pri začínajúcej menštruácii. A trošku že ma rozbolí po kakaní ☺️

sandra49
20. nov 2023

@janinnnna vacsinou sa takto rozbieha pôrod. Ak máš plánovanú sekciu, radsej chod teraz na pohotovosť. Držím palce 🙂

tiezjedna
20. nov 2023

@janinnnna môže byť 👍

koniarova
20. nov 2023

Tiež myslím,že treba ísť.

kacenka205
20. nov 2023

@janinnnna mne tiež začal pôrod hnačkou ...

janinnnna
autor
20. nov 2023

@kacenka205 a do kolkych hodin ste porodila?

janinnnna
autor
20. nov 2023

Aj ked nemam bolesti?

nikasmile
20. nov 2023

@janinnnna tak ja som takto mala 3--4 dni pred, ale človek nikdy nevie. Ak máš naplánovanú sekciu, šla by som do nemocnice.

vierkainka
20. nov 2023

Treba ísť do nemocnice cim skôr.
Moze to byt začiatok pôrodu.

nevenka
20. nov 2023

Ja som mala hnacku v 38 tyzdni, na Silvestra a na Novy rok este rano, ja som si myslela, ze uz aj idem rodit, ale preslo to a nic sa nedialo, na porasni potom uz aj tak lekar zhodnotul, ze musim ist rodit. Ale...hnacka u vacsiny zien znaci rozbiehajuci sa porod, u mna to tak nebolo, co bola asi vynimka.

kacenka205
20. nov 2023

@janinnnna večer 21.00 hnačka, telo sa vyčistilo. A na druhý deň 15.05 som porodila. Ale podľa mňa je to individuálne veľmi. Daj vedieť ako to pokračuje 🙂

kik2022
20. nov 2023

@janinnnna Aj mne sa pôrod začal hnačkou a vracaním. A do 11 hodín som porodila (prvorodička).

maryetta
20. nov 2023

Ja som pri druhej mala. Bola som na wc. A par hodin nato som bola na sale.
Skus aj sprchu. Pripadne pri poslednom som mala slabe ms bolesti a o dve hodiny bol na svete 😉

janinnnna
autor
20. nov 2023

No hnačku mám aj ja len dnes od obeda aj sa dobre cítim až nato že ma sem tam nieco pobolí, sama neviem. Priateľ príde za chvíľu z práce tak asi pôjdeme na pohotovosť

janinnnna
autor
20. nov 2023

@kacenka205 dám vedieť, ďakujem

elizita
20. nov 2023

@janinnnna mne praskla slabo voda,potom ma začalo preháňať,prisla som do pôrodnice a na pásoch som uz mala pravidelne kontrakcie hoci ja som ešte nič necítila.. potom to prišlo tak za hodinku

janinnnna
autor
20. nov 2023

@elizita ja som plodovu vodu nezaregistrovala ale hlienovú zátku tú som už vypustila asi pred 3 dňami 😄 ale od vtedy nespinim, nekrvacam nic

sandra49
20. nov 2023

@janinnnna keď ti už aj hlienova zátka odišla určite choďte hneď do nemocnice.. plánovanú sekciu máš asi zo zdravotných dôvodov takže nech nemáš zbytočne komplikácie. Daj vedieť 🙂

janinnnna
autor
21. nov 2023

Tak už ležím v nemocnici... Tak uvidíme či večer alebo zajtra sekcia. Ďakujem žienky za rady. ☺️

sandra49
21. nov 2023

@janinnnna takže to bol začiatok pôrodu? Držím sa. Prajem veľa zdravia 🙂

kacenka205
21. nov 2023

@janinnnna drž sa 🙂 super, že si išla 🙂 nech všetko dobré dopadne. A nech sa môžeš tešiť z malého/malej 🙂

janinnnna
autor
28. nov 2023

@kacenka205 už ho máme doma

martul
28. nov 2023

@janinnnna špuntík krasny, chvalabohu, dobre to dopadlo.

sandra49
28. nov 2023

@janinnnna gratulujem prajem veľa zdravia a skoré zotavenie 🩷😊

kacenka205
28. nov 2023

@janinnnna aký zlatý. Užívaj prvé dni. Nezopakuje sa to už 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre