Takmer počas celého tehotenstva som mala problém s trávením, bolo spomalené a bola som rada, ak sa mi podarilo ísť raz za dva dni na wc...no posledné 3dni mám opačný problém a netuším prečo...hnačka vraj môže byť predzvesťou pôrodu, ale na to je ešte skoro , nie? keď som iba 33tt.... 😒 včera sa k tomu pridali aj poslíčkovia.....jediné čo ma napadá je, že užívam magnézium, ktoré vraj môže spôsobiť tráviace problémy (ale to som brala aj predtým a nemala som z neho problémy) a jedla som veľmi veľa ovocia v posledných dňoch, niekedy aj takmer kilo manadriniek na posedenie 😀 o dva dni idem na poradňu, tam to spomeniem, alebo to mám riešiť skôr?? 😖 ďakujem
Z kila mandariniek by mi aj creva vyleteli 🙂
@slnecnica174 ja viem, znie to strasne 😀 ale tak Mikulas bol stedry a neviem preco sa ich teraz neviem dojest...no asi sa budem musiet krotit 😅
@limetka69 tak ja mam este min. 7tyzdnov do TP, chystala som sa prestat uzivat, len mi velmi tvrdne brucho, tak zatial mi ho doktor nakazal brat, nespomenul este, ze dokedy.... 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@5esicko ku koncu tehotenstva sa magnézium už nemá užívať. Tuším posledný mesiac, nejak ovplyvňuje pôrod. 🙂