Ahojte, prekrocila som 5tt a trapi ma hnacka - respektive silna potreba rychlo ist. Je to hlavne rano, ci sa zobudim o 4 alebo o 6, vzdy take jemne krce a potreba ist rychlo na WC - stolica je redsia, ale nie uplne riedka..
To iste sa mi opakuje aj vecer.
Zatial mam jemne nevolnosti a silnu nechut jest a pit, samozrejme som uz co to pochudla ale dr mi vraj na to nic neda - co chapem, ublizilo by to plodu. Ale ak sa to bude zhorsovat budem musiet asi ist na infuzie, pretoze asi zostavam dehydrovana.. Snazim sa pit po duskoch, aj jest po malych castiach.
Pomahalo Vam na to nieco ? Mala by som si asi nasadit probiotika, ale bojim sa ze mi z nich bude este horsie.
Obidve tehotenstva som od začiatku brala dlhodobo zivocine uhlie. Bez neho by som presedela na záchode snáď pol roka. A tiež probiotiká.
@nikpa Ďakujem 🙂 a aj si vracávala, bývalo ti zle ?
Zle mi bývalo ale k vracaniu to nikdy nezaslo.
@nikpa Ďakujem pekne. A keď ti bolo zle, snažila si sa to rozdýchať ?
Ja nevraciavam, ani bežne, tak preto myslím že nebudem ani teraz, že asi to bude len tá hnačka a nevoľnosť..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Skús obyčajné živočíšne uhlie tam nemáš čo pokaziť Ale ak to máš iba ráno tak je to úplne zbytočné riešiť Horšie je ak Tomáš celodenné vtedy hovorím skús aj dve tablety naraz mne vždy pomohlo