Hnačka pred pôrodom

beatrice1111
5. feb 2022

Ahojte som 38tt+6 beriem dva krat denne zelezo, z coho mi doktor povedal ze zapeka a neda sa potom chodit na wc. Lenze vcera som bola 3 krat a dnes som mala dokonca hnacku. Moze to byt znak toho ze sa mi uz blizi porod? Mali ste to niektora tak?

qwer2019
5. feb 2022

@beatrice1111 ano,kľudne to môže byť predpríprava na pôrod. Mňa pri prvom tehu pár hodín pred pôrodom tiež preháňalo, takže mi nerobili ani klistír v nemocnici. Ale mňa začalo, až keď mi praskla voda preháňať. Čiže mne už bolo jasné, že čo má čaká.

qwer2019
5. feb 2022

@beatrice1111 bolesti ešte máš? Zátku si si nevšimla ci ti neodchádza? Poprípade menšie špinenie? Odtekanie vody?

kakakina
5. feb 2022

Mna tiež už dva dni pred pôrodom preháňali, a tiež som sa vyhla klystíru ako
@qwer2019 , takze asi áno môže to byt predzvesť pôrodu

ecko80
5. feb 2022

@beatrice1111 Ano, tiez som brala denne zelezo, pred porodom som mala hnacky.

beatrice1111
autor
5. feb 2022

@qwer2019 bolesti nemám ale včera som mala od 12-16 poslickov aj krize ma boleli. Zátka asi tiež ešte neodišla a voda nepraskla. Len už to je take celé podozrivé.

cimage
5. feb 2022

V tomto tyzdni je uz vsetko podozrive. Tiez beriem zelezo z ktoreho niekoho zapeka, ja s tym nemam problem. Ale asi 2x ma uz z toho prehnalo.

cherry_cherry
5. feb 2022

Anoo, ja som cely den do porodu presedela na zachode 😅 nastastie som sa tym vyhla klystiru 😀 ale neviem povedat, ci to bolo z toho, ze sa blizi porod a telo sa samo cisti, alebo zo stresu 🤷‍♀️

qwer2019
5. feb 2022

@cherry_cherry ja som to mala asi jedno z druhým. Ale odľahlo mi keď mi povedali, že mi teda nebudú robiť klistír 😀

beatrice1111
autor
5. feb 2022

@qwer2019 mozno blba otazka,ale podla coho usudili ze netreba? Bodaj by to bol aj moj pripad 🤣

majulino
5. feb 2022

@beatrice1111 strcia ti prst do vnutra a prehmataju crevo

beatrice1111
autor
5. feb 2022

@majulino 🤣🤣🤣🤣

majulino
5. feb 2022

@beatrice1111 nesmej sa, ozaj je to tak, rodila som 3x, vzdy som pred porodom hnackovala, ani raz mi nedavalu klystír, a presne takto zistovali, ci je to potrebné alebo nie

qwer2019
5. feb 2022

@majulino ano? Mne to nerobili. Ja som im povedala, že mi odtiekla von. 3x ma prehnalo a tým to bolo vybavené.

beatrice1111
autor
5. feb 2022

@majulino v tom pripade pardon, bola som v tom ze to je zo srandy ked sa pytam taku vec 🤔 dobre vediet,dakujem

majulino
5. feb 2022

@qwer2019 naozaj, aj mna sa pýtali ci som mala stolicu, vravím áno, prehnalo ma párkrát, povedala ok, este skontrolujem, strcila mi prst do vaginy zatlacila, povedala, ze klystír netreba a bolo. A takyto scenár bol pri všetkých 3 pôrodoch 🤷
@beatrice1111

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre