Ahojte. Prosim poradte mi. Mam strasnu hnacku, zacala vcera v noci a pretrvava dnes cely den. Neviem si pomoct a bojim sa, ze moze uskodit plodu. Je to ozaj miestami az extrem aj 3-4x za hodinu pridu krce do zaludka a uz bezim na zachod a prezenie ma. Pijem zaludkovy caj, cez den som si dala iba suchare a teraz vecer kusok horkej cokolady aby ma "zapieklo" ale nejak nic mi nepomaha a uz sa zacinam bat, ze to nie je normalne. Dokonca ma uz zacalo boliet aj v podbrusku. Prosim poradte 😥
Neboj, ja som mala v oboch tehotenstvach crevnu virozu, vracanie každú hodinu, hnačky. Bol to 8 tt a 20 tt a nic sa nestalo.
Môžeš si dať cierne uhlie
@no_co_uz ja som tiež takto mala hnačku na začiatku 1. tehu... Vlastne mi len pár dni meskal ms. 3 dní som nebola na veľkej a potom, v noci hnacka ako dás. Myslela som si, že to bude ms, také som mala kŕče. A toto bolo pár nocí po sebe. Vždy som myslela, že už dostanem. Pravdaže ma aj bolelo brucho, kŕče a riadne... Ale bolo to len črevami, nastastie. A potom to prešlo (2 týždne bolesti a kŕčov, ale babu to neuskodilo). Verím, že to tak bude aj u teba. Podľa mňa robíš všetko dobre, ale ten čaj radšej nepi, daj si skôr čierny čaj sladký po lyžička h a kola tiež pomaha...
Zase pri druhom tehu som v 5tt týždeň nejedla skoro nič, len pár suchárov a babo bolo v poriadku.
Ak je plodik zdravý, tak to vydrží, neboj sa.
V každom prípade, držím palce.
Dakujem dievcata za rady. Dala som si aj to cierne uhlie. Snad ma to do rana prejde, lebo uz ma ozaj vsetko aj v tom podbrusku boli. Take hnacky som asi este ani nezazila. Ak mi neprejde mala by som volat lekarke, ci staci do lekarne nech mi nieco daju?
dnes to je chvalabohu lepsie, stale ma boli zaludok, ale zatial ma prehnalo len raz. dufam, ze si to uz nezazijem :D to radsej preistotu budem zit cele tehu na suchych rozkoch 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@no_co_uz vela bananov. a prave caj by som totalne vynechala sak bez jedla jasne ze prehana este viac