Hlavička bábätka v 21. týždni je nízko

simca_33
7. feb 2017

Ahojte, som uz 4ty den hospitalizovana v nemocnici. Prisla som sem pretoze som zacala v 20tt krvacat. Pri prijme doktor zistil ze mam skrateny krcok na 1cm a hlavicka babatka je vraj fest nizko. Krvacanie sa zastavilo,ale zacala som mat odvtedy hnede spinenie, najma ked cikam, tak ide von zo mna aj to hnede. V nemocnici mam postel podlozenu, beriem magnezium, kanavit kvapky, ascorutin a duphastone. Ma s takymto stavom niektora z Vas skusenosti? Bojim sa aby som malinke udrzala.

lella30
7. feb 2017

Ahoj, viem ako sa citis. Presne pred dvoma rokmi som prisla do nemocnice so silnym krvacanim, no mne sa odlucovala placenta. Bola s v 19tt. Davali mi tie iste lieky ako Tebe + bolestive injekcie. Lekari mi velmi velku nadej nedavali, ze je to este potratove stadium, no vydrzala som lezat 7 tyzdnov, potom sa uz nedalo pre silne krvacanie. Syncek sa narodil v 27tt. Bolo to velmi tazke, no zvladli sme to, s Bozou pomocou. Neboj sa, musis verit, ze to dobre dopadne. Budem na Teba mysliet...

simca_33
autor
7. feb 2017

@lella30 to sa tesim s tebou ze sa ti to podarilo dotiahnut uspesne do konca. Dufam ze aj ja to nejako potiahnem. Az pokym sa bude dat. Hadam sa babo narodi zdrave aj ked trosku skor, je to vytuzene babenko. Dakujem ze na mna myslis..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre