Ahojte, som uz 4ty den hospitalizovana v nemocnici. Prisla som sem pretoze som zacala v 20tt krvacat. Pri prijme doktor zistil ze mam skrateny krcok na 1cm a hlavicka babatka je vraj fest nizko. Krvacanie sa zastavilo,ale zacala som mat odvtedy hnede spinenie, najma ked cikam, tak ide von zo mna aj to hnede. V nemocnici mam postel podlozenu, beriem magnezium, kanavit kvapky, ascorutin a duphastone. Ma s takymto stavom niektora z Vas skusenosti? Bojim sa aby som malinke udrzala.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, viem ako sa citis. Presne pred dvoma rokmi som prisla do nemocnice so silnym krvacanim, no mne sa odlucovala placenta. Bola s v 19tt. Davali mi tie iste lieky ako Tebe + bolestive injekcie. Lekari mi velmi velku nadej nedavali, ze je to este potratove stadium, no vydrzala som lezat 7 tyzdnov, potom sa uz nedalo pre silne krvacanie. Syncek sa narodil v 27tt. Bolo to velmi tazke, no zvladli sme to, s Bozou pomocou. Neboj sa, musis verit, ze to dobre dopadne. Budem na Teba mysliet...