Herpesin tablety v 25. týždni

tirta
16. sep 2021

Ahojte baby chcela by som sa opýtať aké máte skúsenosti stimi to tabketami som v 25 tiždny a dostala som silní prievan stiahlo mi trošku pery a slzaveje mi oko bola som stim u nevrologa a ten mi dal tie tablety ale samozrejme ginekolog stim súhlasíl len chcem vedieť či stim máte skúsenosti aj stabletami prednison ak máte skusenos tak prosím napiste mám trochu strach

bebotka
16. sep 2021

Nie som lekár, ale dávať aciklovir na prievan? To ti aký neurolog predpísal ak smiem vedieť? A trošku popracuj na tej gramatike to Štúr sa musí v hrobe obracať.

luci_ba
16. sep 2021

@tirta nerozumiem. Aj ja som mala v tehu herpes ci prievan na ústach, nič som si na to nedávala, ved to je jedno, s liekmi ti to prejde za 7 dni, bez liekov za týždeň. 😉 A ked už ti lekar povedal že sa to v tehotenstve môže, tak si to teda daj, oni su kvalifikovaní, nie my tu na fóre 🙃
@bebotka tiež ma oči bolia

tirta
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luci_ba
16. sep 2021

@tirta aj tebe pekný deň prajem 😉 mimochodom napisala som ti moju radu-postoj

bebotka
16. sep 2021

@tirta Aj tebe pekný, vieš keď niekto nevie napísať na verejné forum tri vety bez toho, aby tam urobil desať chýb, a to nemyslím čiarky či bodky, ale fakt hrubky ako sviňa tak buď to robí naschvál alebo proste je dutý, ale totálne a už teraz ľutujem to dieťa keď ho budeš učiť slovenčinu 🙂

guliver19
17. sep 2021

@tirta to sa neda citat, ty sa nehanbis za tento pisomny prejav? Analfabet!!!

tirta
autor
17. sep 2021

Sa spláchny guľa :D :D

tirta
autor
17. sep 2021

@guliver19 analfabet je tvoja matka mňa ty neurazaj lebo ťa udam a Keť nemôžeš čítať tak necitaj

guliver19
18. sep 2021

@tirta to je uroven prejavu, nesklamala ste😊👌👌

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre