Ahojte baby chcela by som sa opýtať aké máte skúsenosti stimi to tabketami som v 25 tiždny a dostala som silní prievan stiahlo mi trošku pery a slzaveje mi oko bola som stim u nevrologa a ten mi dal tie tablety ale samozrejme ginekolog stim súhlasíl len chcem vedieť či stim máte skúsenosti aj stabletami prednison ak máte skusenos tak prosím napiste mám trochu strach
@tirta nerozumiem. Aj ja som mala v tehu herpes ci prievan na ústach, nič som si na to nedávala, ved to je jedno, s liekmi ti to prejde za 7 dni, bez liekov za týždeň. 😉 A ked už ti lekar povedal že sa to v tehotenstve môže, tak si to teda daj, oni su kvalifikovaní, nie my tu na fóre 🙃
@bebotka tiež ma oči bolia
@tirta Aj tebe pekný, vieš keď niekto nevie napísať na verejné forum tri vety bez toho, aby tam urobil desať chýb, a to nemyslím čiarky či bodky, ale fakt hrubky ako sviňa tak buď to robí naschvál alebo proste je dutý, ale totálne a už teraz ľutujem to dieťa keď ho budeš učiť slovenčinu 🙂
Sa spláchny guľa :D :D
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie som lekár, ale dávať aciklovir na prievan? To ti aký neurolog predpísal ak smiem vedieť? A trošku popracuj na tej gramatike to Štúr sa musí v hrobe obracať.